Українська Манітоба
-
Студент ІТ школи можу створити для Вас за домовленістю : - вебсайт - автоматизацію імейл розсилок - CRM систему - мобільний додаток для клініки, СТО, барбершоп тощо - синхронізація данних з гугл таблицею Замовник оплачує абонплату сервісів .. ( преміум аккаунт, домен, синхронізацію сервісів, відсутність реклами в продуктах тощо)
-
Кубусь Пухатек, для тих, хто не знає, це Вінні Пух польською🙂
-
Був такий сiк, в склянiй бутилцi великiй, морква та яблуко, дуже смачно😎🐴🥰
-
Я була
-
Шо там ,нормас ?)
-
Я знаю де можна нарити.... 😎
-
@gonardfreeman хоче кікнути Warynerattuse Buey з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Страви цікаві, але я б не сказала що щось дуже захоплююче. Практикують sharing plates, тобто рекомендують брати багато страв і ділитись. По самій атмосфері мені більше подобається Bar Accanto, він поряд з Nola, там менше меню але цікавіші коктейлі. Вони мають одну кухню, і належать до тієї самої групи
-
Здається квартира в саблет з 1-го липня Район downtown, Princess St Вартість - $1025 (з осені може бути підвищення) Комунальні входять у вартість оренди Пралка та сушка знаходяться на 1-шому поверсі Є окремо парковка, що зачиняється - ціна $150 в місяць Для перегляду - пишіть в особисті Потрібно буде заповнити анкету для building management, і оплатити депозит в $500 Всі деталі на фото в особисті
-
Всім привіт 👋 Порадьте, будь-ласка, де можна знайти mastermind and peer learning group in Winnipeg? Цікавить об'єднання лідерів, типу клуб. Завдання від босса) @western9 Wes, може Ви також знаєте, де можна пошукати? Дякую за рекомендації!
-
Не дуже зрозуміло. Клубів за інтересами дуже багато :) leadership programs також дуже багато. Наприкл, є клуб для підприємців. Ось один із багатьох thewinnipegbusinessclub.com/
-
Скоро поїдете, не хвилютесь
-
Дивіться на meetup, Facebook тощо. Повно різних груп за інтересами.
-
Добрий ранок! підкажіть будь ласка дитячій табір для дитини 8 років, заздалегідь дякую
-
Дуже дякую! Якоїсь єдиної площадки немає, де можна побачити весь перелік плюс/мінус?
-
Дякую за пораду meetup, якраз буквально пару днів як дізналась про це, пошукаю там 👌
-
+1, приблизно такі самі враження, була і там, і в Bar Accanto. А Акканто більш затишно. Смачно і там, і там, але всього хайпу навколо Nola я не розумію. Щодо закладів з shared plates (коли замовляєте 5-6 різних невеликих страв на двох), то мені більше подобається Enoteca - там самі страви з більшим «переподвивертом» на мій смак
-
Agree з Enoteka і також додам Passero. Їхній octopus фантастичний на смак
-
@Grafika7700, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
22 Jan 2023, 08:02
158701/235210
about 2 hours ago