Українська Манітоба
-
Навіщо це робити? Тут на вже на місці зробите
-
Це може бути від високого тиску також. Як один із варіантів. Якщо при цьому у вас голова болить, іноді крутиться голова, запаморочення. Сукупно може бути підвищений тиск. Таким чином може проявлятись джетлаг. Якщо ослаблений організм то і 4 тижні може тривати. Але найкраща порада - не питати в чаті, а піти до лікаря. Бо це дууууже все індивідуально і залежить від кожної людини.
-
Думаю що не від нервів ,так як тоже послідні дві ночі прокидаюсь від того що тече кров з носу
-
www.facebook.com/groups/343832917957558/permalink/437052688635580/?sfnsn=mo&ref=share&mibextid=KqmhJm
-
Навряд чи вам посвідчення вже замінять як українське. Страхування місцеве оформите. Житло є.
-
Доброго вечора, шукаю роботу на фулл тайм, з мінімальним англійським, склади, фабрики, різноробочим, маю опит роботи на складах(пакування,продукція), працював на автомобільному заводі Volkswagen (складання авто), головне це робота в теплі, фізичної роботи не боюсь, дякую
-
Всім привіт . Знаходжусь у Торонто декілька місяців. Зробив права G2 , страхівку і таке. Планую переїзд до Вінніпегу , не підскажете як бути з правами , з страховкою . Як з житлом ? Можливо хтось переїздів після декількох місяців з іншої провінції , щось порадите
-
У представника корінних народів купляємо, 35С$ за блок
-
Всім привіт ) А підкажіть будьласка де хто сигарети купляє у вініпезі ? Може десь є дешевші варіанти ) І може хтось знає де я можу тут знайти никотинові подушички типу вело)