Українська Манітоба
-
от а так би на пропані поїхали екстра 300км(шуточка)
-
Ох заїхали в Калгарі на заправку Костко 🙈 хай йому грець! Кілометрова черга на ґас стейшн!... Бак був майже пустий то прийшлось вже залишатися в черзі
-
Якби це ГБО було встановлене заводом то я тільки за
-
Léonard Jacquet, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Λύκος Αναγνωστάκης, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Λύκος Αναγνωστάκης, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
-
@gooroofix, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
ох, на фото якраз вулиця де я живу🥲 другий рік для мене вона не змінно красива влітку
-
winnipeg.citynews.ca/2024/06/09/construction-winnipeg-business-owners-frustration/amp/?consent=true
-
Доброго ранку. Підкажіть, будь ласка, стоматології із чисткою ультразвуком. В ідеалі в сторону заходу міста. 😊
-
Мені на 10:30 було, я прийшла десь 10:15~
-
Доброго ранку всiм За скiльки часу нормально прийти до посольства Менi на 10 ранку. Зараз тут восьма ранку.
-
Дякую Вам А не було такого, що всi без черги, нiхто не дивиться, що апойнтмент?
-
Жаль, що Корчма відкривається тільки з опівдня. Могли, б заскочити поласувати українськими стравами неподалік maps.app.goo.gl/JB9weJmJ84Y7yaP59
-
Кожен хто приходив до віконечка, казав імʼя, за списком перевіряли і приймали. Зі мною нікого не було без запису
-
Доброго ранку,знаю, що вже було мільйон таких питань,але якщо не важко,то підкажіть будь ласка ще і мені, потрібна довідка про не судимість з Польщі. Як її зробити? Дякую,всім гарного дня і хорошого настрою!
-
Ось тут про довідку з поліції з Польщі t.me/uccmb/75565
-
Я начебто читав що і на дітей також...чи ні ?
-
Наскільки я пам'ятаю,то суб'єктом митних правовідносин може бути особа ,якій виповнилося 16 років.
22 Jan 2023, 08:02
158778/235210
about 2 hours ago