Українська Манітоба
-
Все О’кей, все сподобалось, один мінус PR
-
а чому плануете с торонто до вінніпегу? що там не сподобалось?
-
Доброго вечора, шукаю роботу на фулл тайм, з мінімальним англійським, склади, фабрики, різноробочим, маю опит роботи на складах(пакування,продукція), працював на автомобільному заводі Volkswagen (складання авто), головне це робота в теплі, фізичної роботи не боюсь, дякую
-
Всім привіт . Знаходжусь у Торонто декілька місяців. Зробив права G2 , страхівку і таке. Планую переїзд до Вінніпегу , не підскажете як бути з правами , з страховкою . Як з житлом ? Можливо хтось переїздів після декількох місяців з іншої провінції , щось порадите
-
Напишіть мені будь ласка контакт майстра в особисті. Треба і чоловіка стригти і мені кінчики теж
-
Резерваціі та індіанці у допомогу.
-
У представника корінних народів купляємо, 35С$ за блок
-
Всім привіт ) А підкажіть будьласка де хто сигарети купляє у вініпезі ? Може десь є дешевші варіанти ) І може хтось знає де я можу тут знайти никотинові подушички типу вело)
-
Wealthsimple належить компанії Power Corporation of Canada, яка володіє найбільшими інвестиційними та страховими компаніями Канади.
-
Здивувався, коли побачив банк ТД, тому що раніше знав як брокера Амерітрейд. Виявилось, що брокер, частина банку. Класний брокер, найкраща платформа ТоС, але трохи комісії високі.
-
Привіт. В пошуках кімнати у Вініпезі, якщо хтось планує здавати і шукає людину, відгукніться.
-
$0 / month Everything you need to start your portfolio No commissions No account minimums TFSA, RRSP, and taxable accounts Fractional shares Instantly deposit $1500 Unlimited price alerts Snap quotes (Real time prices) www.wealthsimple.com/en-ca/pricing
-
Не впевнений, но брокер не може працювати безкоштовно, без комісії..десь він її засунув..або в спред, або в своп.
-
Дивіться, наприклад якась акція, наприклад Сітігруп з тікером C має ціну бід 48.50 і ціну аск 48.52 + комісія на біржі. То часто такі брокери ставлять цінунаприклад 48.45/48.60. Спред замість біржових 2 центів, стає 15 центів. Звірте котирування свої.
-
тільки в крипто 1.5% спред в ціну вже входить. Ціна на акції і етф не має цього. плюс заробляють 1.5 чи 2% на конвертації в долар США, якщо ви купляєте американські акції. якщо ви досвідчений інвестор, Interactive Brokers мають увесь набір інструментів. Для новачків та тих, хто шукає простих та зрозумілих інтерфейсів wealthsimple підходить добре.
-
А спред який? Напевно, комісія входить в спред? Треба ж на чомусь брокеру заборобляти? Не просто ж так він дає доступ з платформою?
-
wealthsimple - це канадський брокер, де можна купляти ETF, акції за 0.00 комісії.
-
Я криптою не торгую. Акції, опціони та фьючерси..іноді криптою на ETF
-
wealthsimple дасть фору. Комісія відсутня. Крім того, це канадська платформа
-
Це мій лінк. Ви реєструєтесь і дістаєте 10 доларів
22 Jan 2023, 08:02
15883/237704
about 3 hours ago