Українська Манітоба
-
Як наважишся - пиши 🤗
-
Так.
-
Обережно з цим dealership - маю досвід з ними вже 10 років. Є плюси і мінуси
-
Прийшло загорнуте в нову health card… …це шо за натяки?)🫣😅
-
Це стандартна практика у всіх госпіталях. А саме це - то недавно запустили цю кампанію через критичну нестачу донатів….
-
Скажіть, чи є зараз можливість за один день зробити Manitoba Health у Вінніпезі? Чула що ті хто приїзжав і жив в готелі так робили. Ми живимо далеко від Вінніпега, оформляли онлайн, прийшла швидко. Зараз прийхав мій тато і вже 3ій місяць чекає. Якщо можно зробити у Вінніпезі зараз, де і як підскажіть!?
-
Дякую 😌 Мені якраз сьогодні у лікарні це все пояснювали… Я трохи не про те)) Іронізую, що було загорнуте, наче подаруночок саме в такому документі 😅
-
За день - навряд чи буде. Мені спочатку сказали термін 4-6 тижнів…проте саме у моєму випадку прийшла за 3 дні, бо є певні обставини (хоча мене орієнтували на тиждень очікування)…ось нова картка прийшла вже за тиждень.
-
То просто мені пощастило 🫣 Можливо до них же можна спочатку зателефонувати чи написати, аби дізнатися, що саме там із тією карткою, і чому так довго очікує Ваш батько…
-
Сьогодні були у невролога. Є люди які писали в особисті, після мого питання. Тому напишу тут! Направлення просила у сімейного, апойтмент був через 6 місяців. В пʼятницю я написала повідомлення на телефон, який був зазначений як контактний лікаря, що потребую перекладача української мови. Відповіді не було, але сьогодні, в понеділок, на нашу годину прийшов чоловік, і сказав, я буду допомагати перекладати. Я дуже здивувалась! Але це супер) При реєстрації до лікаря, відправили одразу на рентген, тих частин на яких була жалоба. Потім одразу до лікаря. Чекали тільки рентген в живій черзі, хвилин 20. У лікаря все супер швидко. Подивився уважно. Перекладач не знадобився) лікар був уважний, казав все дуже повільно, з жестами) як в школі)
-
Ортопед Dr.I. Laxdal