Українська Манітоба
-
В Мазди зараз 1.9% до 36 місяців, дуже гарний offer
-
Block heater це річ обов’язково мати…а за інше не знаю… у нас такого не додавали..
-
Ну от вони накинули +2000$ за Options and Equipment Included: *DEFA Premium Block Heater *Hyundai Genuine All-Weather Mats *Hyundai Genuine Wheel Locks *Canada West Assurance Glass Armour *Canada-West Assurance First Defense Armour А як відмовишся то скажуть що не продамо,вибач
-
Ти булки не стискай
-
Не залежить від автосалону, це incentive від автовиробника
-
Я тут недавно натрапив на статтю і виявилось, що можна торгуватись навіть нижче MSRP. Є так звана invoice price - це ціна по якій дилер отримує автомобіль в автовиробника і вона як правило на кілька тисяч нижча від MSRP, залежить від автомобіля. Так от, при певних обставинах можна зійтись десь посередині. Під певними обставинами я маю на увазі huge inventory, avg supply days over 100 days etc. Invoice price на кожен автомобіль можна знайти в google.com
-
А які варіанти? Corolla LE 33k, Mazda 3 GS 33K, Civic EX 36K, про кросовери взагалі мовчу 🥲
-
Ну, такий ринок зараз, це гарна опція щоб прилаштувати кудись цю суму під вищий % і користуватися безкоштовним кредитом, можливо навіть перекрити depreciation але це має бути дуже гарний investment 😄
-
Вітаємо, Gumumu! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Ну, самий банальний приклад