Українська Манітоба
-
Що ви саме маєте на увазі прилаштувати цю суму ?з 38000 нічого не буде толком )
-
Яка красива цифра мемберів.... 5555
-
Кажуть, що найкращий час для купівлі нового автомобіля- це грудень, може хтось поділитися власним досвідом?
-
Хтось пересікався з ним?
-
Я не знаю чому я написала про невролога😳 Ми були у ОРТОПЕДА
-
Саме так. Ми так і брали 3 машини. Це end of the year inventory sell out. Друг працює в дилершипі
-
Треба в полiцiю заявити.
-
Давайте. Є ідеї де шукати?
-
Давай без наших фантазій де він може бути , просто найдем людину
-
Єдину інформацію має людина яка шукає його на прохання матері. Вставлю 5 копійок. Якшо property management не знайде його сьогодні завтра всередині квартири яку арендував, краще б та людина пошвидше сказала де працює, де винаймав житло і організовані пошуки якомога швидше. Бо буде друга біда
-
Ще можно написати компанii,де вiн винаймав квартиру, може це можливо,щоб менеджер зайшов та перевiрив квартиру. Може погано стало. Але я не впевнена,що це законно.
-
Я вже всіх в лице знаю у своєму маршруті автобуса
-
Де хоч працював? Може, є люди, які працюють в тій же компанії
-
Це доросла людина , за цілий рік таки ж мав би з кимось спілкуватися, працює десь же
-
Правда. В кінці року подвійна зацікавленість- дилершипу позбутись inventory, і sales people досягти наступного threshold для вищого бонусу
-
Нас тут багато , може хто і знає його. А в двері можемо і по ,,українськи,, постукати і провірити
-
Це вже все зробили. Почитайте у фб
-
Написали що живе десь в даунтаун! З менеджером на роботі звʼязались! Чекають інформацію
-
Треба знайти тих з ким спiлкувався на роботi та поза роботою, сусiдiв розпитати. Але як це робити в рамках закону, що можуть робити звичайнi люди, не полiцiя.
-
Kennedy Роботу так і не написали
22 Jan 2023, 08:02
158923/230117
4 minutes ago