Українська Манітоба
-
Мене взагалі так кумарить в Канаді що ти без авто не людина,за налік авто дуже дорогі,+ все мертве майже,а якщо брати кредит то кредит+бенз+страховка+паркінг+помити+обслужити виходить 1100-1200 при умові що береш найдешевшу елантру.а в родині потрібно 2 авто і реально я порахував купа грошей уходить на авто.як я скучаю за нормальним гром.транспортом бошка не болить за авто.
-
Гарантія є
-
Заробите
-
Чекали на rav4?
-
Підкажіть будь ласка хтось платив рахунок бел? Прийшло на електронну пошту, що треба оплатити, але цифри рахунку видно лише 4 останні в додаток зареєструватись і залогінитись не можу, так як вводиш пошту чи номер і потрібно чекати на код підтвердження (який не приходить )
-
На сайті пишіть в онлайн техпідтримку. Вони допоможуть створити кабінет і тоді зможете зайти в свій аккаунт і оплатити рахунок онлайн
-
Клас. Брали гібрид чи плагін?
-
Apprenticeship training program This 4-year fully paid apprenticeship includes competency-based trade schools, formal classes, and on-the-job training. During your paid training, you will be rotated to different work locations. After you complete your training, and successfully pass testing and evaluation, you will receive a journeyperson’s certificate. Apprentices make an hourly rate between $24.24 and $33.52. A journeyperson makes an hourly rate between $41.29 and $49.22. Learn more about the trade and how to apply. Watch our power line technician presentation. www.hydro.mb.ca/careers/training-programs/power-line-technician/?utm_source=fb&utm_medium=Facebook_Mobile_Feed&utm_campaign=plt_spring_2024&utm_content=Women%27s+Pre-Placement+Program&fbclid=IwAR1uO1RQvfTiZzVc_KLGpMEB4B6QDL3mloBmqC6zqBC6_MT08rnBzVkSQKk_aem_AVUi4rFHMjI57z6XS6tGn1bp7WeC3SC8igsiDE-i-tMBR4weezNz0v8PpsYOJsE4SHUkEpxFbrxml4WT99pzuTsl&utm_id=6624279717418&utm_term=6624279718818