Українська Манітоба
-
А спред який? Напевно, комісія входить в спред? Треба ж на чомусь брокеру заборобляти? Не просто ж так він дає доступ з платформою?
-
wealthsimple - це канадський брокер, де можна купляти ETF, акції за 0.00 комісії.
-
Я криптою не торгую. Акції, опціони та фьючерси..іноді криптою на ETF
-
wealthsimple дасть фору. Комісія відсутня. Крім того, це канадська платформа
-
Це мій лінк. Ви реєструєтесь і дістаєте 10 доларів
-
10 років працював з Interactive Brokers - кращого для роздрібних трейдерів немає.
-
Бобромаркет тойшо біля ікеї брав там! Але воно того варте)))
-
Це ж ви поділилися. Це реферальна силка, на якогось аффвлайта з ID- QrjE, хто це я не знаю.😁
-
А де хоч воно?)
-
І що? Я сам маю рахунок в ndax. ніяких проблем. надійна платформа. вже кілька років користуюсь
-
Є така дорогоцінність коштує 5,70 за пляшку)) такшо то святковий напій)
-
1. Не вірте таким кухням 2. Ви не бачите, що це рекламний спам, і за лінком є реферальне посилання, щоб власник отримав грошовий бонус?
-
А хто знає, у наших українських магазинах тут є поляна квасова? :D Бо це для мене як Dr.Pepper для людей
-
А в якому саме можна їх знайти ?
-
хіба не дешевше в магазині купити вставки в черевики?
-
Народ, у кого мерзнуть ноги у чоботах, купуйте Sheepskin Insoles 😀amzn.to/3Avc7NG
-
Тьфу ти, сорян, у паралельному чатику нахґфіг слала русню і не перемкнула назад клаву. Та в мене є зволожувач, писала же ш вище
-
Якщо когось цікавлять інвестиції в криптовалюту, канадська платформа NDAX.IO - найкращий варіант. Надзвичайно легко переказувати кошти з канадських рахунків та виводити гроші в будь-який момент. Дуже низька комісія 0.2%. Зручний інтерфейс. Можна налаштовувати автоматичне регулярне поповнення рахунку з канадського банку, переказувати гроші на критпо-гаманці. NDAX.IO має усі популярні криптовалюти для торгівлі та інвестицій. Стандарти захисту The National Digital Asset Exchange (NDAX) одні з найвищих поміж канадських фінансових інституцій. 👉 Наш гаманець BTC 13Fx4vDCmYvGVWajVQ9kpsAF6qo4o1znFt 🙂
-
В мене була та ж сама проблема, почав з ранку і ввечері полоскати нім солоною водою, одразу полегшало
-
у Walmart зараз акція на ці humidifiers
22 Jan 2023, 08:02
15898/238246
less than a minute ago