Українська Манітоба
-
Доброго дня, спільното. Чи може хтось порадити нотаріуса у Вінніпезі.!? Чи може є у когось досвід написання доручення на продаж авто а Україні..!? Чи треба завірити таке доручення у посольстві України.!?
-
Такс, це класно, а хто мені порадить щодо флайта
-
(Не лякайте так, тут людина сподівається знайти роботу в офісі за ворк експірієнсом у ЄС)
-
Вколюємо як раби на позиціях на яких канадці не хочуть працювати, віддаємо здоров'я, яке потім не купимо ні за які гроші. Але використали ми провінцію!
-
Це вже ближче до істини))
-
😂 це хто кого ще використовує та використовувати буде треба спочатку ще зрозуміти
-
Я б сказав скорше Британія використала Вас)
-
Та наче ж рідною пишу …
-
У мене ПР Великої Британії. Це означає я використав Велику Британію? Навіть звучить якось смішно.
-
Вас скоріше наздоженуть в цьому чаті😉
-
😱 Боже як я посміла .. тепер чекаю доки уряд цієї країни наздожене мене у канаді та покарає 😂😏
-
Жах, то виходить Ви використали ту країну і тепер їдете у Канаду?😂😂😂
-
я теж не уявляла себе у канаді... до речі чула, що джоб офер то є вагомий привід для зміни провінції (якщо хтось так боїться анулювання)
-
😁 ну в мене вмж іншої європейської країни
-
Я колись жив в Одесі і в той час навіть у думках не припускав, що колись поїду зі свого рідного та улюбленого міста. Але я поїхав і жив уже у багатьох містах. Якщо людина вам скаже, що вона 100% житиме до смерті в Манітобі, то з великою ймовірністю вона вам збреше. І я зараз не конкретно маю на увазі Манітобу, а взагалі в цілому будь-яке місто.
-
Звичайно. Якби уряд дуже переживав про внутрішнє переміщення мігрантів, він би зробив так, що ПР отриманий в Манітобі дозволяв би жити лише в Манітобі. Але це ж не зовсім так))
-
сама ж питаюсь 😁
-
Тут мільйони таких, хто приїхав до однієї провінції, а мешкає у іншiй. Людина завжди тягнеться туди, де краще. Хтось може захоче до океану, хтось мороз не переносить. Кожен має мільйон своїх причин. Чому ми тут у групі закликаємо людей помирати в Манітобі?
-
Рекомендую!!
-
Лише з дозволу пастора😇
22 Jan 2023, 08:02
1590/227060
7 minutes ago