Українська Манітоба
-
Пишу в особисті вам
-
Так у вас і тут ціна буде як у постійних резидентів. Це не безкоштовно, але різниця суттєва
-
Скоріше за все мається на увазі не телефони, а більш серйозні штуки всякі. Канадська мережа поацює на канадських частотах, а ті які не можна відповідно і не включаться. Проте раджу ретельно перевірити, який телефон ви купляєте бо можете залишитись без 5g або з дуже слабким
-
Я брав student loan в rbc. Не платив проценти. Давалось рік після завершення навчання щоб сплатити фінансування
-
Так
-
Всім привіт🌸 Дівчата, а може і не тільки дівчата. Порадьте, будь ласка, де можна купити не дуже дорогий, але якісний посуд. Щоб ручки з кастрюль на другий місяць не відпадали. Ніж за 1,5cad з долорами майже два роки вже служить, але час вже міняти. Дякую!
-
Боже збав, та я ж жива людина 😅
-
Cash Flow: прокачай свою фінансову грамотність у захоплюючій грі! 🎲 Чи чули ви про гру Cash Flow? Багато хто про неї чув, а дехто навіть бачив 👀 Про що йде мова? Cash Flow - це настільна гра, схожа на Монополію, але з однією суттєвою відмінністю: вона вчить фінансової грамотності! Що ви отримаєте: • прокачаєте свою фінансову грамотність; • навчитеся отримувати пасивний дохід; • дізнаєтеся, що таке фінансова незалежність і як її досягти; • зрозумієте свої сильні та слабкі сторони у фінансах; • розберетеся з фінансовими звичками, як позитивними, так і негативними; • спробуєте стратегії управління фінансами, на які страшно наважитися в реальному житті. Хто може грати? Ця гра для всіх, хто хоче: • навчитися керувати своїми фінансами • поповнити коло знайомств амбіційними однодумцями • добре провести час Коли і де? • Дата: Субота, 15 червня • Час: ◦ 13:10 - Правила для новачків ◦ 13:30 - Початок гри • Місце: буде повідомлено учасникам • Зайнятість: 4-5 годин ‼️ Як взяти участь? Напишіть мені в особисті повідомлення, щоб записатися! ✍️ Вартість: Безкоштовно! Не пропустіть цю чудову можливість прокачати свою фінансову грамотність у захоплюючій грі!
-
Так, надо її повернути
-
Ой Ну я людина проста бачу бан - натискаю
-
Верніть людину в чат, wtf 😄