Українська Манітоба
-
Якщо когось цікавлять інвестиції в криптовалюту, канадська платформа NDAX.IO - найкращий варіант. Надзвичайно легко переказувати кошти з канадських рахунків та виводити гроші в будь-який момент. Дуже низька комісія 0.2%. Зручний інтерфейс. Можна налаштовувати автоматичне регулярне поповнення рахунку з канадського банку, переказувати гроші на критпо-гаманці. NDAX.IO має усі популярні криптовалюти для торгівлі та інвестицій. Стандарти захисту The National Digital Asset Exchange (NDAX) одні з найвищих поміж канадських фінансових інституцій. 👉 Наш гаманець BTC 13Fx4vDCmYvGVWajVQ9kpsAF6qo4o1znFt 🙂
-
В мене була та ж сама проблема, почав з ранку і ввечері полоскати нім солоною водою, одразу полегшало
-
Хтось задавав питання, що з податками потім в кінці року робити? Якщо є в когось інформація, як торговлю криптою потім декларувати чи ні. Якщо p2p то теж є ліміти мабуть
-
Я купляю тут refer.ndax.io/im1a
-
знайомий Фермер шукає робітників. Робота на фермі корови доїти, для обох батьків буде, фултайм, будинок для проживання надасть, можливо даже буде без оплати аренди, залежить від працьвитості. Зп на початок 25$ год. Хочуть сім‘ю, шкільний автобус буде. За містом, близько 70 км. Ворк перміт має бути з знятими обмеженнями! пишіть хто готовий працювати і відповідальний! Дам контакт його. НЕ ПИШІТЬ МЕНІ ЩОБ ВЗЯТИ НОМЕР НА ВСЯК ВИПАДОК!
-
Є у мене таке запитання дивне та трохи незручне. Маю проблемку: з моменту як я приїхала вже місяць у мене кожну ніч та зовсім іноді вдень тече кров з носа. Частіше за все я або просинаюсь вранці і у мене вже весь ніс та трохи обличчя у засохлій крові, або я встаю і вона як починає йти. Притому то з однієї сторони, то з іншої. Знаю про сухе повітря, тому буквально на третій день купила зволожувач повітря, працює на максимумі постійно, води теж п'ю багато. Хто з таким теж стикався і що це може бути?