Українська Манітоба
-
Cash Flow: прокачай свою фінансову грамотність у захоплюючій грі! 🎲 Чи чули ви про гру Cash Flow? Багато хто про неї чув, а дехто навіть бачив 👀 Про що йде мова? Cash Flow - це настільна гра, схожа на Монополію, але з однією суттєвою відмінністю: вона вчить фінансової грамотності! Що ви отримаєте: • прокачаєте свою фінансову грамотність; • навчитеся отримувати пасивний дохід; • дізнаєтеся, що таке фінансова незалежність і як її досягти; • зрозумієте свої сильні та слабкі сторони у фінансах; • розберетеся з фінансовими звичками, як позитивними, так і негативними; • спробуєте стратегії управління фінансами, на які страшно наважитися в реальному житті. Хто може грати? Ця гра для всіх, хто хоче: • навчитися керувати своїми фінансами • поповнити коло знайомств амбіційними однодумцями • добре провести час Коли і де? • Дата: Субота, 15 червня • Час: ◦ 13:10 - Правила для новачків ◦ 13:30 - Початок гри • Місце: буде повідомлено учасникам • Зайнятість: 4-5 годин ‼️ Як взяти участь? Напишіть мені в особисті повідомлення, щоб записатися! ✍️ Вартість: Безкоштовно! Не пропустіть цю чудову можливість прокачати свою фінансову грамотність у захоплюючій грі!
-
Саме про такий нічого не скажу. У Zwilling ручки при варені, вони по факту відпасти не можуть🤣
-
Так , під час
-
Це гарний знак😅😅😅 треба брати))
-
О точно, все ж окремо, я про це не подумала)) Вдячна Вам🌸
-
Це гарна ціна. .97 і зірка означає що більше цього товару в костко не буде. Завжди беріть все що .97
-
поверніть і мене в чат для ПР будь ласка,просив не банити не за що,но ніхто не послухав
-
У Zvilling й прайстег трохи інший 🤑
-
Ану піду гляну😅 Це наче тесла серед інших по якості чи тільки по ціні?))
-
Ото маленьке таке на ціннику? Це означає, що знімуть з продажу? І кінець на .97? Я такого навіть не знала)) Дякую🌸
-
Чекаєте офіційних повідомлень від родини/law enforcement
-
От блін. А з хлопцем шо? @western9 Dmytro є новини?
-
Значить, знайшли таки
-
Організатори пошуку уточнюють деталі з law enforcement. Тільки ті, хто подав заяву до поліції на прохання родичів та сама поліція має право щось коментувати.
-
Відчуваю, що то українці нажалілися і процес пішов: www.cbc.ca/amp/1.7231020 Що там лишилось безхатьків в шелтери, наркоманів в рехаби і не буде більше на що жалітись.
-
Здається кімната в осборні в 2-bedroom верхній поверх (850$). Свіжий ремонт. Спокійна та центральна локація. Напишіть хто зацікавлений
-
О я Вас знаю! Це Ви мені щавель не продали. А я вже спалв і бачила як їм його зранку до вечора і в нових кастрюлях вчусь зелений борщ сину готувати)))
-
Будьте обережні, обов'язково проведіть розмову із дітьми як себе поводити у даних обставинах.
-
Зелений Борщ з Вас тоді - але в цій групі то напевне пару тон потрібно 😀
-
Щавель вже роздав. Одразу написало пару людей. Я і не думав продавати. Воно росте як дурне. Через місяць напишіть
22 Jan 2023, 08:02
159160/234665
29 minutes ago