Українська Манітоба
-
Так там ще 180 доларів за зміну ім'я. А сам білет можно купити за 450 на сайті в чому смисл цієї покупки. Як по мені краще та безпечніше купити на сайті.
-
Якщо вам не виплачують gst/hst credits, то значить у вас вищий дохід.
-
Перекладіть, будь ласка, на одну з робочих мов чату: українську або англійську.
-
Ні можно змінити тільки протягом перших 24 годин. Далі тільки за гроші.
-
У меня пишет можно. Могу даже тестово изменить на ваши реквизиты без предоплаты, если реально хотите купить
-
Ваші повідомлення видалені через порушення правил
-
Ви не уважно прочитали. Там буде плата. Бо авіакомпанія вносить таку зміну тільки за гроші в розмірі 180 доларів.
-
Отписал в техподдержку. Если прям 180 запросят, скину цену.
-
Доброго ранку! Питання, чи пробував хто відкрити туристичну візу в США зі статусом PR, можливо може хтось поділитись досвідом ? Будемо вдячні за інформацію.
-
😊УВАГА❗ Лише для українських дітей 6-17 років Проходить набір на БЕЗКОШТОВНИЙ онлайн захід з ПРОГРАМУВАННЯ ! Є бажаючі?💚 Пишіть в приват слово"Цікаво" Кількість місць обмежена! Реєстрація відкрита до 20.06
-
Вибачаюсь
-
В чаті тільки українська та англійська мови: це стосується як текстових повідомлень, так і медіа.
-
Порекомендуйте ріелтора україномовного, бо такі слова фундамент, шпалери, труби, я англійською не скажу )
-
Ігор Мельник, Аня Денисюк, Мар'яна Стасюк.
-
Fake calendar, no road construction😂
-
Так у Вінніпега є своя версія календаря, не чули? Казали ж, що у місті лише 2 сезони: зима і construction.
-
А цього року змішалися 2 останні))
-
Мої улюблені сезони з urban dictionary: almost winter winter still winter road construction <- you are here
-
Ми відкривали
-
В сенсі? У вас ще зима? Бо в мене пекуче літо і пляжі
22 Jan 2023, 08:02
159198/230275
about a minute ago