Українська Манітоба
-
Хтось задавав питання, що з податками потім в кінці року робити? Якщо є в когось інформація, як торговлю криптою потім декларувати чи ні. Якщо p2p то теж є ліміти мабуть
-
Я купляю тут refer.ndax.io/im1a
-
знайомий Фермер шукає робітників. Робота на фермі корови доїти, для обох батьків буде, фултайм, будинок для проживання надасть, можливо даже буде без оплати аренди, залежить від працьвитості. Зп на початок 25$ год. Хочуть сім‘ю, шкільний автобус буде. За містом, близько 70 км. Ворк перміт має бути з знятими обмеженнями! пишіть хто готовий працювати і відповідальний! Дам контакт його. НЕ ПИШІТЬ МЕНІ ЩОБ ВЗЯТИ НОМЕР НА ВСЯК ВИПАДОК!
-
Є у мене таке запитання дивне та трохи незручне. Маю проблемку: з моменту як я приїхала вже місяць у мене кожну ніч та зовсім іноді вдень тече кров з носа. Частіше за все я або просинаюсь вранці і у мене вже весь ніс та трохи обличчя у засохлій крові, або я встаю і вона як починає йти. Притому то з однієї сторони, то з іншої. Знаю про сухе повітря, тому буквально на третій день купила зволожувач повітря, працює на максимумі постійно, води теж п'ю багато. Хто з таким теж стикався і що це може бути?
-
Спочатку здати тест на знання мови www.welarc.net/. Потім вони Вас запишуть на курси відповідно до рівня знання мови. Графік можна обирати який вам зручно , залежить від кількості годин і днів на тиждень …
-
Що таке Drops.? Дякую
-
Цікавіть графік навчання скільки коштує як потрапити наскільки допомогає одним словом ВСЕ.....
-
Я зараз навчаюсь . Що саме Вас цікавить ?
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка чи навчався хтось з присутніх у Red River College на мовних курсах. Якщо є такий досвід поділіться будь ласка