Українська Манітоба
-
Якщо можна купити гліцерин то спробуйте гліцерином
-
Але не існує жодного плану щодо їх інтеграції в суспільство. Тільки «сорі, нате вам гроші, якщо хочете, вбивайте»
-
Нажаль у них дуже тяжка історія була і тільки останні років 30-40 стосунки поступово нормалізуються, але вони пройшли через тотальний геноцид
-
Перекис у Доллорамі є
-
Я нічого не пишу про дискримінацію
-
Ми на землі динозаврів . А якщо взагалі так розібратися ,то монголи мають право на половину світу . Вже часи інші,інша реальність .
-
І що тепер дискримінувати іммігрантів? Щось мені це нагадує
-
А bleach не допоможе? Крові багато. Нічого якось знайти не можу в магазині, і перекис де той брати хз. 😩
-
Ви хоча б раз в Україні чули щоб українці говорили імігрантам - ви на нашій землі, або - ти знаєш на чиїй ти землі? Ні, а вони кажуть.
-
Тобто якщо підбіжить наркоман , і його вдариш (самооборона ) , і він почне кричати на всю вулиці що вбивають ,і добра саморетянка зніми це на відео , як він кричить ,то звісно поліція буде на моїй стороні , і не буду крімінал рекорд і інших негативних наслідків ? 😂😂😂 охоче вірю .
-
Ви на їх землі і емігрували ви туди а не вони в Україну от і все просто
-
Та все це я знаю дуже добре, і тренінги на роботі проходила про історію і сама цікавилась, і колеги розповідали. Але це не привід так говорити на кожному кроці. Українці теж голодомор пройшли…
-
Про що я і написав, це хлорка по нашому
-
Просто іноді толерантність зводиться до абсурду. Має бути памʼять про вчинення тяжких злочинів(щоб це не сталося знову,і про це треба говорити) , а відповідальність має бути на тих хто це робив . А не так що умовний Джон винен,що в далекому 19 сторіччі ,його дід колонізував землі ,і тепер він має нести відповідальність за це . Якщо до цього дійде ,то є багато питань до всіх європейських країн(крім України 😅) .
-
Sodium hypochlorite
-
перечитайте повідомлення ще раз, будь ласка...а потім ще... дякую😌
-
Будете, може вже є
-
Я приїхав в Канаду щоб бути своїм, бо гостем то я можу бути і в Європі
-
Не кажу що це нормально але так є
-
Таке життя, ідеш кудись то готуйся бути там гостем