Українська Манітоба
-
Ви хоча б раз в Україні чули щоб українці говорили імігрантам - ви на нашій землі, або - ти знаєш на чиїй ти землі? Ні, а вони кажуть.
-
Тобто якщо підбіжить наркоман , і його вдариш (самооборона ) , і він почне кричати на всю вулиці що вбивають ,і добра саморетянка зніми це на відео , як він кричить ,то звісно поліція буде на моїй стороні , і не буду крімінал рекорд і інших негативних наслідків ? 😂😂😂 охоче вірю .
-
Ви на їх землі і емігрували ви туди а не вони в Україну от і все просто
-
Та все це я знаю дуже добре, і тренінги на роботі проходила про історію і сама цікавилась, і колеги розповідали. Але це не привід так говорити на кожному кроці. Українці теж голодомор пройшли…
-
Про що я і написав, це хлорка по нашому
-
Просто іноді толерантність зводиться до абсурду. Має бути памʼять про вчинення тяжких злочинів(щоб це не сталося знову,і про це треба говорити) , а відповідальність має бути на тих хто це робив . А не так що умовний Джон винен,що в далекому 19 сторіччі ,його дід колонізував землі ,і тепер він має нести відповідальність за це . Якщо до цього дійде ,то є багато питань до всіх європейських країн(крім України 😅) .
-
Sodium hypochlorite
-
перечитайте повідомлення ще раз, будь ласка...а потім ще... дякую😌
-
Будете, може вже є
-
Я приїхав в Канаду щоб бути своїм, бо гостем то я можу бути і в Європі
-
Не кажу що це нормально але так є
-
Таке життя, ідеш кудись то готуйся бути там гостем
-
Так і є . В першу світову .
-
Не завжди у відбілювачів може бути в складі солі похідні від HCLO
-
До речі меті мені розказував що українців тут дискримінували сто років тому назад дай Боже
-
а шо там у складі? просто якраз-таки у більшості відбілювачів основним компонентом і є перекис водню
-
До речі, я проти них нічого не маю взагалі, є чудові люди як і в кожній нації. І якби не вони, то першим прибулим в Канаду українцям було б дуже важко. Вони допомагали їм вижити і навчили працювати в сурових погодніх умовах.
-
Щодо хімічного складу був правий ))
-
чудово
-
Та перекись всюди має бути. Hidrogen peroxide. Я в сейфвеї брав останній раз. Здається у фрешко бачив такий самий. Десь там де пластирі певно мав би стояти
22 Jan 2023, 08:02
159431/230973
about 4 hours ago