Українська Манітоба
-
Справедливості заради, вина була визнана присяжними. Тобто група абсолютно різних людей визнала його винним. Я думаю вони мали для цього достатньо доказів.
-
Перекис є у волмарті там де лікарство, подивіться на полицях де для першої допомоги лікарства стоять, теж раз довго шукала
-
так, це достатньо з перебілшенням зразок, але просто щоб розуміти що випадки можуть бути різними,і не завжди самооборона то виправдення і свобода. І ніхто не знає що навіть звиччайна людина може зробити при нападі і скільки ударів ножем зробити на адреналіні. Треба бути обережним, бо є ще сторона в лиці деякіх народів, що може додати віддінок расизму до самооборони та багато інших аспектів. Тому самооборона дозволена, але краще її не застосовувати)
-
Маю дуже близьких мені людей, які іммігрували з України 35 років тому, це єврейська родина, яка глибоко у власній традиції і з Україною їх повʼязує приблизно нічого. Але з початку війни вони придбали три машини на фронт і задонатили якісь космічні суми, але роблять це дуже таргетно і тихо, намагаючись особливо не перетинатися з українцями, особливо новоприбулими, оскільки регулярно отримують ядерний хейт за свою російськомовність (я знаю, як це відбувалося і повірте на слово, це архінекрасиво і принизливо). На пропозицію спілкуватися англійською хейтери відповідають, що вони її ще не знають) Взагалі історій про побутовий антисемітизм можу розказати багато, у мене хрещена мама єврейка, я з дитинства в курсі, з чим стикаються люди, чия нація за замовчуванням дискримінована. Можу також розказати про циган і з чим стикаються вони, але не хочу просто починати знову. Всюди, де є люди, є дискримінація. Ми просто такий біологічний вид. Згодна, що слухати, що ми тут гості, нам неприємно, якщо ми тільки приїхали і особисто ми в residental schools нікого не розподіляли, але мені видається несправедливим пестити наше колективне его антитезою «ми, українці, не такі». Ми такі, бо ми теж люди, просто живучи в Україні, де ми були більшістю, ми не відчували це на собі. Більшість людей, які дискримінують інших, навіть не вважають це дискримінацією, типу «а шо такого?». Просто тепер ми в меншості і ці прояви нам нові, але це не означає, що ми самі милі і пухнасті (хоч ми і буквально білі))
-
Ого, поїхали на рибалку а тут 144 повідомлень, розкажіть про що було 🙏
-
Там два чувака знали один одного, напилися і один напав на іншого. Історія неприємна, але до просто самооборони від рандомного злочинця вона далеко
-
Змиріться, всі люди расисти. Це ще йде з часів коли ми жили в племенах. Оте угабага племʼя какашки, а ми ДʼАртаньян і нічо шо 200 років тому ми всі були одне племʼя. Треба рухатись у бік толерантного відношення до всіх націй і оцінки людини не за зовнішніми даними, а за діями.