Українська Манітоба
-
Так і будемо вважати)
-
тобто людина навіть і наркоман підходить і ти його б'єш і чомусь думаєш шо то самооборона. Це ж самий натуральний напад. Тільки Ви напалиа не умовний наркоман. Може він там під солями і хотів шось спитати. Але якщо він з ножиком то нормальна людина втече звідти і не почне бій гладіатора як справжній чак норіс
-
Я розумію що є проблема з affordable housing і цю проблему потрібно вирішувати…. Але і власники нерухомості не хочуть щоб інвестиції повільно росли… потрібно щоб було щось посередині - щоб і покупцю і продавцю було вигідно
-
В Україні інші регуляції. Доки ви не знаєте як саме тут влаштоване виробництво певного продукту, не варто братись порівнювати.
-
-
То якшо - шо, був сарказм. Але в Україні я брав молоко без лактози і не було проблем і тут беру молоко без лактози і нема проблем. Але в Україні воно коштуе майже однаково а тут у 2 рази дорожче. 😔
-
Not enough supply to cope with demand :(
-
Мав би працювати але подивіться скільки зараз новин про те що стає все важче і важче молодим людям купити першу нерухомість… не знаю…
-
А хіба ринок так і не працює - типу на збалансування
-
Та і не так легко купити другий-третій….
-
Не знаю цифр/процентів - може місто має статистику
-
В 2025-2026 має відбутися цикл перерахунку відсоткової ставки у всіх тих, хто в свій час закупав нерухомість за досить низькою ставкою на паніці ковіду. І там було багато випадків, коли люди панічно брали другий/третій будинки як інвестицію під рент. Рентувати їх стане не вигідно. Почнуть позбавлятись того, що не зможуть тягнути по виплатам. Власне в наступні пару років на мій погляд, пропозиція перевищить попит і ціни мають впасти, хоч і на невеликий проміжок часу.
-
-
Якщо ростуть такси то надіюсь і дохід ваш має рости теж….