Українська Манітоба
-
І ті хто в union теж усім задоволені- кожному своє, правда? 😀
-
Жаль у вас такий досвід з unions…проблеми з робітниками/роботодавцями є повсюди. Але і люди заслуговують на справедливу зарплатню based on skills and abilities of course
-
Тю, хто ж спорить з тим, що «кожному своє» )) Ви ж в курсі, що будь-яка, взагалі будь-яка контора може стати unionized - все, що треба, це щоб завівся один фанат union і почав підбивати людей проголосувати за union? І union прийде, і робітники миттєво перестануть страждати, і стануть щасливими членами профспілки )) Це всім доступно )) Але чомусь не всі рвуться в обійми union (господи помилуй)
-
Ключевое ПР)
-
:( світ грошей :(
-
А вона до паспорта привʼязана чи як ПР? Отримав і гуляй)
-
Зараз би поїхав Але цього року не виграв Бо не має ПР і близько Буду знову подаватися Якщо виграю - мабуть да, бо Пр и наступного року наврядчи
-
Краще дати і радіти ніж не дати і жаліти (С) 😉
-
Але саме цього юнії й не надаюь, а навпаки вбивають на корою здорову конкуренцію між робітникам Я чесно виконуючи свої обов'язки отримую стільки ж, скільки отримує йолоп який робить 3 нічого цілий цень кожен день Юнія каже - що він такий же самий як й я Я погоджуюсь й починаю використовувати цього співробітника як pace setter Але оплата всім рівна. Навіщо перенапрягатися та нервувати?
-
Може мається на увазі, шо строк там більший?
-
Ой все
-
Питання хто робив тревел-тур на машині з Вінніпегу у Ванкувер та назад. Поділіться маршрутом та шо варто подивитись по дорозі та в самому Ванкувері, шоб можно було сказати "ВАУ і так є" 😁😁😁😁
-
Як це по вище? Голосувати можна? 😂