Українська Манітоба
-
Ще не бачив поліцейських «йолопів» які нічого не роблять, чи пілотів, чи інженерів, чи лікарів…, але звичайно що можна базувати завжди чимось невдоволеним :)
-
Нашо так знущатися над дитиною? 😂
-
А ви придивитесь, вони вздовж доріг стоять у немаркованих троках.... А крадіїв ловити невигідно бо там грошей немає... А ще на стовпчики на дорогах у констркшен зон, де немає жодного роботяги.... Можна це все не бачити... Тоді юнія буде свята Перелік можна продовжувати..... Але немає сенсу.. Кожен залишиться при своєї думці
-
Ну тому і кажу трохи краще Я не в тому сенсі що ти вже громадянин
-
Поняв) Це цікаво, я думав шо вона як ВП на 4-5 років, а потім всьо)
-
Ми їздили в Вікторію на авто. «Що подивитись по дорозі» не підкажу, бо перший день їхали з думками «та де вже той Golden, я задовбалася іхати 16 годин з Вінніпегу, швидше б вже в готель і лягти і лежати», а наступний день їхали з думками «та де вже той паром на Вікторію, я вже задовбалася іхати 8 годин з Golden-у, швидше б вже на паром, а там вже і Вікторія скоро» Сорі )
-
100% , але всі будуть боротись за неї шоб забрати 😂
-
-
У моєму випадку я обожнюю їздити далеко. Вже їздив в Калгарі туди та назад за раз 2500 км Майже 26 годин за кермом. На ізі. Але поки їхав окрім прерії не чого не бачив, кажуть за Калгарі повіселіше, разманітя пезажів та місць.