Українська Манітоба
-
#робота ‼️Warehouse associate Canadian tire polo park Відкриті позиції Full-time та Part-Time, переважно вечірня зміна та можливість працювати по вихідним (day off просто будуть у будні дні) Приходьте на Customer Service і заповнюйте аплікацію, в першу чергу розглядаються саме вони + бенефіти + оплачувані відпустки + гнучкий графік
-
Якщо не актуально, я приєднаюся до Вас.
-
А поясніть, будь ласка, наприклад, якщо я маю в Канаді бізнес, то співробітники можуть організувати union і чогось від мене як роботодавця вимагати? 🤔 так це працює?
-
Люди підкажіть як Ви находите ті роботи? Знайшов вакансію умовно потребують спеціаліста конкурс вісім чоловік ставка 18.40. Де ті роботи що платять 25 - 27 ? Може щось не бачу 🤔або не туди дивлюся?
-
Це рецепт з кремчізом, який якраз таки несолоний
-
Потрібна пояснювальна бригада стосовно Філадельфії (я сьогодні вперше спробувала її тут, в Канаді). Поясніть, будь ласка, філадельфіфіли. Дивіться, картинка передбачає, що з цього сирка можна зробити солодкий чізкейк або просто змішати з ягодами. Сам сирок солоний як сльози ньюкамера першого року, просто ядерно солоний, його неможливо навіть ні з чим поєднати, окрім власне хлібу чи нейтральної протеіновоі вафельки без смаку, але купували його як би не для того. Є якийсь секретний шлях використання солоної Філадельфії для солодких цілей типу чизкейка, м?
-
В порівнянні з моїм навіть концентрований соєвий соус комплексує щодо вмісту солі 😂 що ж, ок, якщо треба перебити сіль цукром, перебʼєм, але це не означає, що тут нічого дивного)
-
Блін, точно, написаний рецепт, я і не побачила, дякую 😂 Так, вони пропонують намішати в солону Філадельфію цукру. I don’t understand what is коїться)
-
Та ні, написано Regular Philadelphia cream cheese, просто Light. Я знаю, що в Канаді її їдять просто дома на постійній основі, думаю, треба долучатись і до цієї частини культури, але щось пішло не так
-
Тільки хотіла написати)) в Доларамі смачний і з 0 калорій є, до речі)