Українська Манітоба
-
Потрібна пояснювальна бригада стосовно Філадельфії (я сьогодні вперше спробувала її тут, в Канаді). Поясніть, будь ласка, філадельфіфіли. Дивіться, картинка передбачає, що з цього сирка можна зробити солодкий чізкейк або просто змішати з ягодами. Сам сирок солоний як сльози ньюкамера першого року, просто ядерно солоний, його неможливо навіть ні з чим поєднати, окрім власне хлібу чи нейтральної протеіновоі вафельки без смаку, але купували його як би не для того. Є якийсь секретний шлях використання солоної Філадельфії для солодких цілей типу чизкейка, м?
-
В порівнянні з моїм навіть концентрований соєвий соус комплексує щодо вмісту солі 😂 що ж, ок, якщо треба перебити сіль цукром, перебʼєм, але це не означає, що тут нічого дивного)
-
Блін, точно, написаний рецепт, я і не побачила, дякую 😂 Так, вони пропонують намішати в солону Філадельфію цукру. I don’t understand what is коїться)
-
Та ні, написано Regular Philadelphia cream cheese, просто Light. Я знаю, що в Канаді її їдять просто дома на постійній основі, думаю, треба долучатись і до цієї частини культури, але щось пішло не так
-
Тільки хотіла написати)) в Доларамі смачний і з 0 калорій є, до речі)
-
Привіт, дівчата!🌸 Я пропоную послуги візажиста у місті Вінніпег. Готуйтеся до ідеального образу на випускний та інші важливі події!💄🎓Чекаю всіх у моєму Instagram @an.mua8 або в приватних повідомленнях для бронювання дати. Запрошую звертатися до мене, щоб разом створити неперевершений образ, який підкреслить вашу красу та особистість! Також я шукаю фотографів, стилістів та майстрів зачісок для співпраці.📸
-
Якщо буде інфа - поділіться Бо я теж не дуже розумію))) Якщо я щось второпаю як то такі гроші отримувати - теж поділюся
-
Обов'язково. А то тут багато хто пише що .. так і так роботи море ... оплата супер ... А як до конкретного питання так тиша.