Українська Манітоба
-
Так так Знаємо Просто які документи міняти Х карт так точно Або ще щось То поки як є , нехай знайома людина працює хоч на якісь праці на даний час
-
За сезонні роботи поки що не дають PR
-
Дуже дякую 🙂
-
Більше я вам не підкажу. Може завтра люди з досвідом прокинуться і напишуть
-
До чого тут закони для охоронців? Знову ніхто не прочитав статтю, а тільки заголовок і почались расистські узагальнення. Мені цікаво в групі, що немає охоронців, які можуть розказати, що їм можна, а що ні. Охоронці була дуже популярна survival job коли я іммігрував. Так там вчать як наручники надівати, якщо хтось вважає, що їм того не можна робити то чого тоді вчать? В статті чітко написано що доларама не хоче щоб охоронці застосовували силу, до чого тут закони ? Охоронці тоже "молодці" потащили жінку в закрите приміщення, таке і десять років тому не можна було робити.
-
Це не те що не в Вінніпезі, це навіть не в Манітобі, але як це на ПР вплине можливо краще в імміграційному чаті спитати
-
Ви їдите ЗА межи Манітоби Праця в іншій провінції не додасть балів пи номінації (А може й відняти.... хто зна)
-
-100 балів дають за роботу в іншій провінції ,але це не питання цього чату
-
Дуже дякую за відповідь Та цікаво якщо така праця на пару місяців Які документи міняти Х карт так точно Або куди повідомити
-
Ось тут почитайте уважно, здається це ваш випадок www.gov.mb.ca/health/mhsip/leavingtemporarily.html
-
Гігантська хмара диму та пожежа десь у даунтауні. Фото з ФБ із локальної групи.
-
Прильот 😅
-
На що впливає моя відповідь?)
-
Дійсно вважаєте це смішним?
-
На ставлення інших до вас І так це не смішно
-
Ова Ось чому стільки вчора світомузики від пожарки та поліції було
-
Дякую за вашу точку зору. Ані ви мене не знаєте, ані я вас. Тож мене не дуже турбує що ви думаєте про рандомну людину, жарт якої вам не сподобався 🙏
-
Поділіться, будь ласка, де у Вінні робили фото на грін кад?
-
Це не жарт. Це блюзнірство
-
Щира дяка
22 Jan 2023, 08:02
159955/230973
about an hour ago