Українська Манітоба
-
Всім доброго раночку. Виникло питання : на початку цього року подала всі документи на дитячі бенефіти ( на січень 2024 вже було 18 місяців проживання в Канаді) вони нарахувались на півроку , т.б. остання виплата яку я бачу в CRA акаунті - червень цього рогу. Що робити дали подавати документи по-новому , чи воно має якось автоматично перерахуватись , але сум після червня я не бачу ?
-
Staples можна Але я робив сам на білу стінку і зробив по стандарту який там написано
-
Доброго ранку! Отримали новий закордонний паспорт України дитини НЕ в Канаді та в липні 2023 року встигли податися на візу CUAET. Чекали на оновлення так як паспорт, віза та visitor record закінчився у вересні 2023. Досі схвалення на візу не прийшло, тому будемо залітати по іншому закордонному паспорту дитини іншої країни, за електронним дозволом до Канади. Чи потрібно мати з собою переклад свідоцтва про народження дитини? Нотаріальний чи звичайний? або досить показати старий visitor record щоб отримати новий? у нас із чоловіком дійсні work permit до 2026 року. Дякую
-
Підкажіть, будь ласка, де ви працюєте?
-
Усім привіт Виконую різні види фарбувань ; стрижки чоловічі та жіночі Також маю на продаж косметику dr.Sorbie Більше моїх робіт➡️➡️ www.instagram.com/hairdresser_kate_?igsh=MWx6dTVwdHMwZjBoNQ%3D%3D&utm_source=qr
-
Англійської нема... точніше не с1. Досвід є. Питання стояло як находите? Що конкретно робите? А не з якими данними я шукаю.