Українська Манітоба
-
Здається квартира в субаренду в пет френдлі будинку. 1 спальня, 1 ванна кімната. ми перші жильці, прожили тут півтори роки. Контакт до кінця грудня, є можливість продовжити. Ціна 1233 +35 інтернет. За нами є парковочне місце в дворі будинку( 110 в місяць). В квартирі є мікрохвильова піч, посудомийка, кондиціонер, опалення регулюється вами. В будинку є тренажерний зал, патіо на криші. На кожному поверсі є пралки та сушилки. Також є балкон . Район exchange district. Адреса 265 princess st. Поряж Red river college та дуже близько до автобусних зупинок. Менеджер будинку Українка.
-
Більшість запитів - це Home Depot, Canadian Tire, а миючий пилосос тут кидають рекламу в групі час від часу
-
Доброго вечора! Я знаю, що ви все тут знаєте, рятуйте🌸 Де можна купити добрі за якістю інструменти (шуруповерт, викрутки і так далі)? Де можна придбати серцевину для замка? Де можна знайти великого розміру плівку, в яку можна обгорнути матрац для перевезення? Де можна взяти в оренду той фантастичний миючий пилосос, яким користуються професійні клінінги? Я чула прот таку функцію, але не знаю де шукати. Щиро дякую🌸
-
Якщо вмієте читати такі документи, то вам сюди: www.treaty-accord.gc.ca/text-texte.aspx?lang=eng&id=102414 Бо я не можу це читати ні українською, ні англійською, хоч англійською пишуть набагато зрозуміліше 😄
-
В базовому документі Мінфіну про ратифікацію CRS відповідальність за ненадання інформації в принципі не розглядається, її там не їснує. Про це краще уточнити в банку, подзвонивши не зі свого фінансового номеру)
-
Це абсолютно різні документи. Уникнення подвійного оподаткування - це уникнення оплати ОДНАКОВИХ податків. Обмін банківською інформацією - це питання підзвітності в принципі. До запиту банків про адресу після ратифікації угоди про обмін інформацією договір про уникнення подвійного оподаткування не має жодного відношення
-
Ну, від цього ніхто не застрахований, хто ж відмовиться «пощіпати гусака» 😄
-
Так
-
-
Там такого взагалі немає. Спеціальні запити за наявності міжнародних договорів, кожен окремо ініціюється ДПС - це взагалі не автоматичний обмін
-
Вище скинув. Грубо кажучи за запитом і раз у рік будуть дані між нашими податковими синхронізуватися