Українська Манітоба
-
Блін, я думав там буде: восім лет дамбілі бамбас і тд. Ну хочаб про строк Зеленського… Короче, ви обманули(
-
Ухилянт, який спокійно випікав хліб і грав у волейбол останніх 18 місяців, згадав, що має щось спільне з Україною, бо боїться, що через 3,5 роки не зможе отримати новий паспорт, вирішив порозповідати канадцям, що Україна та Росія ідентичні "It's been constantly portrayed in media that Russian mobilization is bad, but Ukrainian mobilization is good. Yet there is no difference, currently." І взагалі для чого боротись з окупантами "aggression only leads to more aggression in return". І т.д.
-
Ну ось так і проходять створення ІПСО - шановний він не порівнював росию і Україну. Він сказав шо ми кажемо шо плоха мобілізація в расии а в Нас хорошо виходить. Что не відповідає дійсності в нас дуже плохо йде мобілізація. І тому порівняння цілком доречне.
-
Ти теж вирішив "для чого боротись з окупантами" і сидиш в Канаді. Знайшов побратима собі.
-
Чому сам не в окопі?😁
-
Привіт, Хто відкривав свій малий бізнес ( 3d printing ) . Чи може хтось проконсультувати?
-
Ну так я вже друкую, але хочу це продавати
-
Продаю через etsy
-
Водії!!! Якщо ви раптом надумали їхати з центру до Ікеї....не обирайте дорогу по Пембіна і Тайлор. Мало того, що там зараз ремонт на ремонті, так і ще якийсь забег.....весь Тайлор перекритий Їдьте через Поло парк, не будьте як я, замість 20 хвилин, витратила годину