Українська Манітоба
-
Порадьте якийсь серіал, так щоб затягло 😀
-
Зверніться в будь-який eye centre біля вас. Рецепт дадуть, а окуляри купляйте де хочете. Хоч в тому самому eye centre, хоч в Костко, хоч онлайн. Купа сайтів, де вводите цифри з вашого рецепту, і вам присилають окуляри.
-
The Gentlemen
-
так, потрібен але мене інколи приймали і так, якщо було віконце
-
Там ніби то написано що Possession Is Prohibited А ні слова про перевезення... Я так розумію, що як що ви його спіймали та тримає в руках довше, ніж необхідно для селфі, то це вже й буде кваліфікуватися як Possession... Чи я щось наплутав?
-
Теж пораджу Costco. Купую в них окуляри собі і лінзи. Можна залишити свою оправу, але за додаткові $20. Я вже двічі переплатила за свою оправу більше тут, чим вона коштувала від початку 😅 але іншої не хочу Після перевірки зору можна записатися на апоінтмент підібрати лінзи. Я користуюся одноденними. Дають декілька пар аби звикнути і подивитися чи підходять, тоді зможете замовити упакування. Востаннє перевіряла зір в Pearle Vision, ціна була така ж як у Costco, але окуляри і лінзи у них дорожчі в рази
-
на hdrezka можна дивитись в оригіналі з субтитрами
-
Декстер 👍
-
Henderson Vision Center як що ви на півночі Вибір оправ там також не поганий Але не дешево
-
Так, потрібно
-
Дякую!
-
Бріджертони (якщо ви з British English не дуже, краще беріть озвучку, це кіно для пасивного задоволення) І ще "Молода Вікторія", це фільм, а не серіал, але такиииий красивий, аж очі мироточать, там Емілі Блант майже дві години ходить в шикарних сукнях, за які потім фільм отримав Оскар, хоча, звісно, принца Альберта міг зіграти хтось інший, але що ж уже 🤭
-
The dark , games of thrones , behind her eyes (!!!), sense8 Але було б веселіше , якщо б жанр плюс мінус прописали . Може вас якісь бріджертонів треба
-
Дякую! Питала тому що відгуки не дуже по майже всім оптікам, що біля мене. А зір в мене поганий все життя, та щоб гірше не було 😅
-
Серіал дуже гарний , але якщо по книгам там далі дивитися , то я впевнений серіали кенсельнут, там такий рак мозку .
-
"Задача трьох тіл" від Netflix. Вийшов в цьому році.
-
Та ми все дивимось 😄 детективи в основному, але GOT поза конкуренцією канєчно))) дякую!
-
так, де narcos, breaking bad, sopranos, yellowstone, mayor of kingstown?
-
Ще прикольний є серіал - "Переферийні пристрої" вийшов в 2022 році.
-
Це просто жесть насправді, я осилила дві серії, а потім подивилася фінал (від цього доволі важко утриматися практично завжди), але тут я не шкодую, його написали і зняли якісь темні маги, рілі
22 Jan 2023, 08:02
160631/232156
3 minutes ago