Українська Манітоба
-
Теж пораджу Costco. Купую в них окуляри собі і лінзи. Можна залишити свою оправу, але за додаткові $20. Я вже двічі переплатила за свою оправу більше тут, чим вона коштувала від початку 😅 але іншої не хочу Після перевірки зору можна записатися на апоінтмент підібрати лінзи. Я користуюся одноденними. Дають декілька пар аби звикнути і подивитися чи підходять, тоді зможете замовити упакування. Востаннє перевіряла зір в Pearle Vision, ціна була така ж як у Costco, але окуляри і лінзи у них дорожчі в рази
-
Бріджертони (якщо ви з British English не дуже, краще беріть озвучку, це кіно для пасивного задоволення) І ще "Молода Вікторія", це фільм, а не серіал, але такиииий красивий, аж очі мироточать, там Емілі Блант майже дві години ходить в шикарних сукнях, за які потім фільм отримав Оскар, хоча, звісно, принца Альберта міг зіграти хтось інший, але що ж уже 🤭
-
Це просто жесть насправді, я осилила дві серії, а потім подивилася фінал (від цього доволі важко утриматися практично завжди), але тут я не шкодую, його написали і зняли якісь темні маги, рілі
-
Славбо через 2 дні додому
-
А я в Нунавуті не можу stream rrrrr Навіть Старлінк на вивозить стримінг
-
Так і House of Dragon сьогодні вийшла перша серія другого сезону нарешті