Українська Манітоба
-
Так саме як й " Харків на 100 попереду будь якого міста Канади." :)
-
Хочу сушилку >< А ще, як стосовно того щоб закопуватися у сніг і грати у сніжки? Теж сніг потім всюди де тільки можна, так що треба брати.
-
Носіть з собою перевзувне тоді 🤷♂
-
Ні, вони офігенні ходити по вулиці пішки на роботу та і просто гуляти. Просто не можна в них довго бути у приміщенні ><
-
Ну це дуже полярна точка зору. Мені подобалось жити там, всюди є якісь мінуси як на мене плюсів більше. І ще мене дуже здивували люди. Я вперше побачив як суспільство може бути культурним. Сміття привітливість ітп. Зміни за останні роки були просто нереальні.
-
Так казали ж, й не раз... башмаки на -50 тільки як що на вулиці насіння продавати :) А як що ходити - то runners :)
-
Так там всі такі "не дюже гарні" досить крок ступити вбік від Сумської :) Я мовчу про деканевку чи основу після зливи... Я його пішки виходив вздовж та поперек Від студмістечка до 602.... Та навколо. То не варто тут розписувати які яскраві 3 центральні вулицв в славетному місті Харків
-
Щось ви перестарались. Ходжу в найках хайтопах з України і все впорядку)
-
Класне комьюніті прям відчув себе як вдома 🙂
-
Ну, я купила пару тижнів тому ботинки для -50 і сьогодні погуляла в них годину чи дві по торгівельному центру і от ><
-
Плюсую.
-
Доречі зима дійсно класна тим що немає води, незвичайно після України.
-
Та а чо у вас взуття мокре? Тож сніг замерз, калюж немає)
-
Херсон такий: "а я?:("
-
Звичайно, все схоже на Вінніпег, навіть Дубай, якщо викурити пару джоінтів. )
-
Боже збережи! 😱
-
Сушилки для взуття та рукавиць часом бувають в Костко
-
Та весело ж, 🙂
-
Я казала про архітектурні елементи, а не про світлофори, ну досі вже чіплятись та перекручувати. Давайте от про сушилки краще
-
А з тим містом що?) Теж схоже на Вінніпег?) Мабуть теж є проспекти чи старовинні частини міста😁
22 Jan 2023, 08:02
16080/231726
3 minutes ago