Українська Манітоба
-
з того що знаю ви якщо працювали в іншій провінції то манітоба знімає 100 балів і тоді нереально пройти
-
t.me/ManitobaLife/288058
-
Все залежить від ваших скілс та англійської мови. Якщо знаєте місцеві програми+ ERP, то роботу можна знати відносини швидко
-
Ого, дякую що про дозвіл сказали. Я взагалі бухгалтер. Але бачу що без референсу важко з роботою
-
Це однокімнатна вже) Вам з дітками не піде
-
У якій ви професії плануєте працювати? Також обов'язково візьміть дозвіл чоловік на імміграцію дітей, хай ще в Канаді підпише цей документ
-
Дякую. Житло дійсно таким дорогим стало? Бо на початку нашого приїзду до Канади у травні 22 ми дивитися ціни і це було 900-1100 за 2 кв.
-
Ціни зросли по всій Канаді :(
-
А, точно, вибачте
-
А ціни на авто теж шалені стали?
-
Ні, для SWM не додають. Для SWO додавали.
-
І ще ж додадуть 50 по SWM? Не плутаю?
-
Подивіться на малі міста, типу Selkirk, Morden, Winkler, Steinback. Там трохи дешевше. Але потрібно авто.
-
Сидить тут страждаючий бухгалтер Strong 👌
-
Колись у Польщі у знайомих був випадок такий же плюс реєстратор - у спорі визнаний був винним той, хто виїзжав, а не той, хто неправильно показав поворот. Не знаю наскільки це релевантно тут.
-
Обʼєктивно, з двома дітьми не буде в жодній провінції легко. Але якшо ви в Канаді уже більше 18 місяців і отримуєте дитячі - то трохи має бути легше. Якщо спробувати роботу знайти дистанційно до переїзду - то взагалі простіше буде і локацію для проживання підібрати, і може навіть вдасться без авто.
-
та ціни авто це щось ще +12 % податку. Якраз зараз шукаю
-
Так Якщо не дороге та в гарному стані розбирається швидко Що зрозуміло
-
Та ну, якщо трохи піти на компроміс в якості житла (а в цьому випадку вважаю це розумним і необхідним), то можна знайти за 1200-1500 вже з ісією комуналкою двокімнатну квартиру Про компроміс маю на увазі що без євро ремонту, наприклад, без особистої пральної машини, іноді без балкону (хоча з ним теж можна знайти за нормальні гроші). Першу квартиру супер дорогу брати не бачу сенсу, потім завжди можна переїхати
-
свідки, камери спостередження. реєстратор (я так зрозумів що його не було але в цьому випадку то мав бути зі зйомкою front and back). Але все одно в позитивному випадку то щоб зробити 50/50
22 Jan 2023, 08:02
160870/229229
3 minutes ago