Українська Манітоба
-
Чому б і ні? Там так в написано, що хороший будинок для інвестора. Можете спробувати
-
Олена, мені подобається, як ви від океану до Прерій скакаєте 🤣 Насправді у таких старих буинках може бути сотні проблем, які потрібно усунути. 99 років будинку. Багато що зроблено не по коду. Нові коди та стандарти дуже відрізняються від того, що там є. Можливо там потрібно міняти всію провдку та каналізацію, а це вже +25+40К
-
Це ж необов'язково взагалі. Самому можна подаватись.
-
Дівчата, у кого є хороша ідея по Cleantech і зареєстрований бізнес у Канаді, можете податись на цю програму акселератор www.marsdd.com/service/women-in-cleantech-accelerator/#msdynttrid=UsAx1y_oCe3CwlEqCRiQbBssi8nuIAL6F9yRtHU_0XE
-
Адвокати і тд
-
А якщо там занесло пару діамантів з Юкона, взагалі пофіг, яка там проводка)
-
все правильно :) головне, щоб такий будинок не виніс додаткових 50К. 99 років це не жарт. якщо там є асбест чи mold, то такі собі інвестиції
-
там все тримається на слоях фарби і боже ще на чомусь. По суті то ціна шматка землі а будинок треба зносити і будувати новий. Але будівлі що поряд не дуже респектабельно виглядають. Це резервація якась?
-
В сенсі "не безкоштовна"? Там платіж $570 +$155 за дітей.
-
Так жити я збираюсь в Манітобі, я просто розглядаю, що можна взяти занедорого і зробити з нього дорожче через пару років, а потім ще дорожче)) треба ж з чогось починати, хоча б думати в бік якоїсь стабільності саме в Канаді, але чесно, мій мозок відмовляється прийняти ціну в $200000 за кондо як адекватну
-
ні, цілком прйстоні ціни на нормальні будинки www.royallepage.ca/en/sk/melville/properties/
-
Живе 4500 людей, 150 км до Реджайни, в принципі, не 8 годин на оленях
-
та я не відмовляю :)
-
Ну от я не знаю, але це таке містечко, де всі будинки вартістю до 1-2 нових непоганих машин в Манітобі і всі пишуть, що це під інвестиції теж можна. От ще один ультрачервоний, наприклад www.realtor.ca/real-estate/26897425/632-3rd-avenue-w-melville
-
Асбест сам по собі не проблема. Його має купа будинків у Вінніпегу, в тому числі по $0.5 mln і вище у Tuxedo. Потрібно лише ремонт робити в масках, а на саме проживання не впливає
-
Ааааа, точно, ви праві!
-
Що тут, інвестиції Фінансове планування Збогачуємось
-
я про те, якщо довести до ума ту хатку, то я навів потенційний заробіток
-
Василь, я не дивлюсь нормальні, не це зараз ціль!
-
ну все. купуємо 2 хати там, і починаємо gentrification того району
22 Jan 2023, 08:02
160917/239168
32 minutes ago