Українська Манітоба
-
Так жити я збираюсь в Манітобі, я просто розглядаю, що можна взяти занедорого і зробити з нього дорожче через пару років, а потім ще дорожче)) треба ж з чогось починати, хоча б думати в бік якоїсь стабільності саме в Канаді, але чесно, мій мозок відмовляється прийняти ціну в $200000 за кондо як адекватну
-
Живе 4500 людей, 150 км до Реджайни, в принципі, не 8 годин на оленях
-
Ну от я не знаю, але це таке містечко, де всі будинки вартістю до 1-2 нових непоганих машин в Манітобі і всі пишуть, що це під інвестиції теж можна. От ще один ультрачервоний, наприклад www.realtor.ca/real-estate/26897425/632-3rd-avenue-w-melville
-
Ааааа, точно, ви праві!
-
Що тут, інвестиції Фінансове планування Збогачуємось
-
Василь, я не дивлюсь нормальні, не це зараз ціль!
-
Неприємно. Але за 5 років вони все одно більше, ніж 12К зверху відіб'ють, так?
-
В країнах, де будують житло під інвестиції саме, процес онлайн-купівлі взагалі поставлений на потік, там ніхто не їздить дивитись квартири, по зуму зідзвонились, крипту скинули і все. Але це треба мати досвід, чуйку і правильні контакти, щоб так сміливо по зуму купувати квартири, так-то сходу навряд чи це хороша ідея. Є люди, які прям заробляють хоумстейджингом, але, мені здається, це якось непевно, негарантовано і головне - довго. Все одно має бути якась робота/бізнес, щоб ця розвалена хатка не була єдиною надією
-
Знайомі недавно купили хату в Елмвуді. Також стару. План був відремонтувати, прожити 3-5 років і подати за вищу ціну. Самі вміють ремонти роботи. Але! В старі каналізаційні труби проросли корінні із сусідських дерев. Прийшлось міняти всю каналізацію, бо як рухнули ті труби, то все посипались. Також за свої гроші зрубали дерева на сусідській ділянці, щоб ті корені не росли до них знову. Купа грошей винесло це все. Фактично, десь 12К витратили незаплановано.
-
Вибачаюсь.