Українська Манітоба
-
В країнах, де будують житло під інвестиції саме, процес онлайн-купівлі взагалі поставлений на потік, там ніхто не їздить дивитись квартири, по зуму зідзвонились, крипту скинули і все. Але це треба мати досвід, чуйку і правильні контакти, щоб так сміливо по зуму купувати квартири, так-то сходу навряд чи це хороша ідея. Є люди, які прям заробляють хоумстейджингом, але, мені здається, це якось непевно, негарантовано і головне - довго. Все одно має бути якась робота/бізнес, щоб ця розвалена хатка не була єдиною надією
-
Знайомі недавно купили хату в Елмвуді. Також стару. План був відремонтувати, прожити 3-5 років і подати за вищу ціну. Самі вміють ремонти роботи. Але! В старі каналізаційні труби проросли корінні із сусідських дерев. Прийшлось міняти всю каналізацію, бо як рухнули ті труби, то все посипались. Також за свої гроші зрубали дерева на сусідській ділянці, щоб ті корені не росли до них знову. Купа грошей винесло це все. Фактично, десь 12К витратили незаплановано.
-
Вибачаюсь.
-
newjourneyhousing.com Тут нам допомогли зробити
-
Це капєц. Відчуваю, що платитиму свій рент впорожню ще довго 😏
-
Подзвони до них.
-
На різницю могли той будинок в Саскачевані взяти!
-
Як новоприбулим? Чому цікавлюсь, бо думав вони можуть допомогти з оформленням на початку тільки
-
У мене був brilliant plan взяти в іпотеку якусь вінтажну стареньку квартиру в Exchange district, взяти з мінімальним внеском, щоб по ціні іпотеки вона умовно була плюс-мінус рівна ренту ($12000 на рік). Більш масштабні і дорогі зобов'язання мене поки що лякають. Але в таких квартирах теж купа прихованих проблем плюс ще відповідальність власника, які наразі вирішує лендлорд. Я все порахувала, розпитала місцевих друзів і зрозуміла, що це дуже погана ідея. Квартира, яка приблизно така, як я зараз живу, коштує $180000, я не підвяжусь під це на роки, мені це об'єктивно страшно. На даний момент 44 тисячі я ще якось можу осягнути, але 180 - ні, не можу
-
Дякую
-
Робота We’re recruiting for our power line technician training program. We’re also recruiting women and Indigenous candidates for our pre-placement programs. Apply by Jun. 18 Apprenticeship training program This 4-year fully paid apprenticeship includes competency-based trade schools, formal classes, and on-the-job training. During your paid training, you will be rotated to different work locations. After you complete your training, and successfully pass testing and evaluation, you will receive a journeyperson’s certificate. Apprentices make an hourly rate between $24.24 and $33.52. A journeyperson makes an hourly rate between $41.29 and $49.22. www.hydro.mb.ca/careers/training-programs/power-line-technician/?utm_source=fb&utm_medium=Facebook_Mobile_Feed&utm_campaign=plt_spring_2024&utm_content=Generic&fbclid=IwZXh0bgNhZW0BMAABHXwEN4GPiYTI2TByJMCZSzKetdKJ2RD8pHPJJNeJuvUjKBIhNNdET39nlA_aem_wwQuiw_lgi8rBzMerLrDMw&utm_id=6624279717418&utm_term=6624279718218