Українська Манітоба
-
Вибачаюсь.
-
newjourneyhousing.com Тут нам допомогли зробити
-
Це капєц. Відчуваю, що платитиму свій рент впорожню ще довго 😏
-
Подзвони до них.
-
На різницю могли той будинок в Саскачевані взяти!
-
Як новоприбулим? Чому цікавлюсь, бо думав вони можуть допомогти з оформленням на початку тільки
-
У мене був brilliant plan взяти в іпотеку якусь вінтажну стареньку квартиру в Exchange district, взяти з мінімальним внеском, щоб по ціні іпотеки вона умовно була плюс-мінус рівна ренту ($12000 на рік). Більш масштабні і дорогі зобов'язання мене поки що лякають. Але в таких квартирах теж купа прихованих проблем плюс ще відповідальність власника, які наразі вирішує лендлорд. Я все порахувала, розпитала місцевих друзів і зрозуміла, що це дуже погана ідея. Квартира, яка приблизно така, як я зараз живу, коштує $180000, я не підвяжусь під це на роки, мені це об'єктивно страшно. На даний момент 44 тисячі я ще якось можу осягнути, але 180 - ні, не можу
-
Дякую
-
Робота We’re recruiting for our power line technician training program. We’re also recruiting women and Indigenous candidates for our pre-placement programs. Apply by Jun. 18 Apprenticeship training program This 4-year fully paid apprenticeship includes competency-based trade schools, formal classes, and on-the-job training. During your paid training, you will be rotated to different work locations. After you complete your training, and successfully pass testing and evaluation, you will receive a journeyperson’s certificate. Apprentices make an hourly rate between $24.24 and $33.52. A journeyperson makes an hourly rate between $41.29 and $49.22. www.hydro.mb.ca/careers/training-programs/power-line-technician/?utm_source=fb&utm_medium=Facebook_Mobile_Feed&utm_campaign=plt_spring_2024&utm_content=Generic&fbclid=IwZXh0bgNhZW0BMAABHXwEN4GPiYTI2TByJMCZSzKetdKJ2RD8pHPJJNeJuvUjKBIhNNdET39nlA_aem_wwQuiw_lgi8rBzMerLrDMw&utm_id=6624279717418&utm_term=6624279718218