Українська Манітоба
-
А я шо, я нічого то он койоти виють
-
Ну так щоб вистачало )
-
А які нормальні мають бути?
-
То вони в шоці з цін на нерухомість
-
Так і власникам будинків не дуже вигідно щоб їхні інвестиції падали в ціні :)
-
Мене б влаштувало до 500 щоб гарний будинок і в гарному районі. Але я от дивився таких немає.
-
300-400К?
-
Ну це точно забагато……
-
Я винаймав будинок 2 роки тому, 2600 на олд таксідо, нас 6ро тому так, це була одна з найвигідніших опцій а тепер мене попросили, будуть робити ремонт кажу ну і за скільки після ремонту будуть здавати - 4000-4500. Я лице завалив трохи.
-
Так але тепер мені терміново шукати щось на заміну і нічого не можу знайти. Спочатку думав взагалі поїхати, не склалося. Шукав десь у кечмент ерії нашої школи (Laidlaw) - не реально, просто немає варіантів. Потім почав дивитися уже майже будь де (окрім даунтауну в наближених районів) наразі маю 1 варіант - 2950 😢, біля UoM і ще один 2500 але там не точно, завтра дивитися буду. Коротше дорожче, район гірше (з нашої точки зору) і школу змінювати (((
-
Хіба немає так званих “starter homes”?
-
Так з цінами срака повна. Щось нормальне вже навіть у вініпезі не дозволити. Будинок нормальний в норм районі +-550-600.000$,квартира 300-350.000. Дивився квартиру за 200.000 так то жах просто,стан такий що у моїй бабці курятник краще виглядає,кондо фі 600 в місяць,+ комуналка,+інтернет,+ проперті такс 2400 в рік+ іпотека 1200,порахував та квартира за 25 років вийде більше ніж у пів ляма. Йобну.і якісь якщо честно
-
Так, багато людей робить помилки коли не провіряють платоспроможність :(