Українська Манітоба
-
Один є 😂
-
Ви були там дуже давно) я приєднуюсь до усіх теплих слів про Харків. Найкраще місто як на мене також. Є звісно і м’яко кажучі не дуже «гарні» райони у Харкові.
-
Ну я би хотів ще почитати відгуки іноземців, які приїхали до України і як їм тут йоу живеться. Які роботу можна знайти, на що розраховувати новачкам. Отак почитати тих хто скаржиться на вартість життя в Канаді і порівнює з Україною, я вас розумію. Але ви порівнєте випадки, коли ви являєтесь резидентом і нерезидентом. Повірте, що будучи нерезидентом в Україні, вам тут на мінімалку світить не те що житло, а навіть на харчування толком не вистачить
-
City Holl (Downtown)
-
Ще залежить від того коли Ви там були.Перед самою війною він був настільки красивий і настільки сучасний,немов місто майбутнього.Вражаюча чистота,розвинена інфраструктура,неперевершені парки.Для мене це саме рідне місто по всій країні,місто де залишилася величезна частина мого серця.Я була б рада,якби Вінніпег і дійсно був би як Харків.Чекаю на зустріч вже😊
-
Ну а якого успіху ви можете досягти у медичній сфері в Україні? Хіба що в приватній клініці. В державній максимум, це заввідділеням, ну або головний лікар. Заробітня плата у такому випадку ну може 1000$ буде. Так зараз в гривнях це 40 000 і ніби як багато здається. Але на них не дуже розженешся