Українська Манітоба
-
В мене он взагалі срака,оренда 1600,їжа 800-1000,садок 1250,+ авто,+ ще інші витрати.і дружина не працює.срака в милі.
-
Я до того що якщо вони всі не працюють, а ти працюєш віддалено, то може варто тоді в якись стоунволл, нівервіль чи інше містечко де є школа але де дешевше життя
-
Теща на мінімалці
-
Так само,повністю підтримую.
-
Ну ще теща, мама на EAP, дружина з дітьми, вчиться ітд з роботою глухо
-
А у вас в родині тільки ти працюєш, так?
-
Те саме, ось тільки вчора дивився і ті самі думки. Треба заробляти від 200к на дуже стабільній роботі щоб хочаб почати замислюватися. Це напевно лікар або подібне. Не іт в якому я так точно. Я за 2 роки змінив 3 клієнти і кожного разу все так нестабільно в мінливо - як в останній раз ледь ледь якось щось вийшло. Яка там іпотека на 25 років я завтра може лишуся без роботи.
-
Дитині треба розвиватися а не дома сидіти.а дружина поки ще не може роботу знайти
-
А нащо садок якщо дружина вдома?🤔
-
В мене від слова кредит вже око сіпає.ні ні ні,без кредитів спиш спокійно,я ще трохи роздивлюсь і може назад до европи
-
Садок це пздц. В мене авто було 500 кредит слава Богу здихався такий щасливий
-
Так не обов'язково вдома сидіти, можна ходити на дитячі майданчики і розвивати дитинку самостійно також. А як роботу б знайшла то віддала б вже в садок. А взагалі там вони шось в тих садках теж здебільшого в приміщенні сидять, ті вуличні площадки що є + то 2х2 метри як тюремний двір якись.
-
Ви не дуже володієте ситуацією з садками,ми приватний садок шукали 3 місяці,з садками катастрофа.і от умовно дружина знайшла роботу,через тиждень -2 виходити,дитину з ким залишити,місце в садку можна шукати 4-6 місяців і це в приватному,про субсидовані я навіть не кажу,то щось з області фінтастіки
-
У нас взяли нового співробітника, він переїхав з Моереалю до Вінніпега заради pr, хоча в нього refugee статцс. Він тут 5 місяців роботу шукав.
-
Це ви про swm, а він буде йти як refugee
-
Ті хто переїхав з інших провінцій, манітоба дуже негативно відноситься до цього.
-
Вітаю! Може хто знає, чи потрібен валідний паспорт при отриманні громадянства Канади? Чи можна подаватися тільки з валідним піаром після 3 років? На сайт знайшла тільки те, що потрібно прожити 3 роки, здати іспит, сплатити податки, дати клятву....
-
Якщо він має статус біженця офіційний навіщо йому swm ? Хіба що ви не розумієте що кажете, або він бреше
-
Ми скоро їдемо і як мінімум буде в садочку наше місце. 100 це плата за розгляд заявки 250 канцелярія на рік і 920 кожного місяця. Плейграунд досить великий і взагалі садочок ,kidfit60 . Гляньте кому цікаво. Досить гарний але ж дорого
-
З Польщі?
22 Jan 2023, 08:02
160994/240708
12 minutes ago