Українська Манітоба
-
Короче в голові тільки такий план. Береш іпотеку щоб по виплаті в місяць була +- твій рент. Живеш собі спокійно життя. Потім на старості продаєш то всьо і їдеш жити десь на Домінікану 😂
-
Привіт. Шукаємо пару на заняття французькою онлайн на літо( нашій 11 років). Початковий рівень.Всі питання в особисті.
-
Отож!
-
Я б так не сказав, розглядав переїзд - ціни, рент виглядали вищі ніж в Манітобі
-
І це так було завжди. Коли я приїхала 23 роки тому, і до сих пір. І сподіваюсь що і далі так буде
-
А з роботою там як, щоб платити той будинок? Я наприклад фул ремоут ще якось переживу, а іншим шо робити?
-
Доброго дня, не підскажете як найшвидше апостилювати документ зроблений в Вінніпезі ?
-
Або в Україну, там і родина, і мова знайома))
-
Більшість імігрантів - пенсіонерів їде саме у свою країну (якщо їде взагалі)- Філіппіни, Україна і тд.
-
Ну це чисто українська риса. Коли я приїхала, страждала, виплачувала. Ось вже виплатила, хай і далі росте, щоб я вигідно продала. До речі, адмін Дмитро кілька днів тому теж таку фразу казав. Що сподівається, що ціни будуть рости. Ви там, випадково, всією діаспорою не їдете в дороге Онтаріо? 😂
-
Зараз - так. Але коли ми до старості доживемо - то хто-зна що буде в Україні.
-
Після війни багато поїде в Україну.
-
Маю знайому, яка вже передпенсійного віку, живе тут більше 20років. То казала мені, що на пенсію в Україну. Ось кілька раз злітала до рідних, сказала, що ціни дурні, ну і небезпека. Закрила для себе цю тему і тепер планує старість в Канаді
-
Доброго ранку, громадо Вибачте за повторне питання, знаю що воно вже було у чаті, але конкретики я не знайшов Підкажіть будь ласка які є шляхи переводу грошей із України в Канаду? Йдеться про суму більшу за 10к
-
Я б спробував пожити в Kelowna :)
-
🤣 ні поки, принаймі ми не найближчий 2-3 роки не їдемо.
-
crypto
-
Sorry, meest.com
-
Ті, хто збирається в південне Онтаріо жити, плануйте свій місячний бюджет на +20-30% більше...
-
Meest.ca
22 Jan 2023, 08:02
161031/239997
4 minutes ago