Українська Манітоба
-
Думаю, це головна причина, чому більшість людей ніколи в Україну не повернуться
-
Це правда, мав нещастя працювати з державою на повсякденній основі і спостерігати як чиновники збагачуються. Як почалось повномасштабне вторгнення, то з'явився маленький промінчик надії, що щось зміниться але пройшло 2-3 місяці і старі схеми знову запрацювали і до мене прийшло розуміння, що вибори в 2019р. стали свого роду скринінгом і показало справжній стан суспільства.
-
Не хочуть залежати від держави, яка не може захистити нікого від крупного шахрайства, при цьому не упускаючи можливості стягти ще більше (будинок не введений в експлуатацію, тому законність нарахування цього податку сумнівно)
-
Насправді, в Канаді суворіші закони та відповідальність за несплату податків як в Україні. Якби не війна, то тут би ніхто не сидів 😁, а насолоджувалися б українськими пейзажами і незважаючи на часткове порушення законів. Зустрів одного чоловіка, який мав ну дуже успішний бізнес, зав'язаний на бюджеті та ремонтах доріг та труб, то тільки чекає сигналу, що війна йде до кінця, зразу летить до України, мобілізується в ЗСУ на штабну позицію для видимості. А там вже після війни продовжить свій "хлібний" бізнес на бюджеті України.
-
Але не вдягайте рожеві окуляри, тут кидалово також існує)
-
Не хочу розчаровувати людину, але владу влаштовує теперішній стан речей. На рік потрібно +- 100к людей , моб потенціал 4-5 мільйонів. Гроші з Європи йдуть, пилити можна так шо аж гай шумить, як не західні, так свої. Як там Єрмак відповів: західні гроші ми не крадемо, чи якось так. Так шо поки допомога йде, можна собі спокійно ще років 50 залишатись при владі і воювати 🥲
-
Доречі моїм батькам гроші по кидку на зп так і не повернули. Employment standards branch завершили розслідування, виписала роботодавцю ордер, потім так як грошей не отримали подали до суду і до колекторів. 4 місяць і каже кинутих так багато а зібрали ми так мало що чек кожному буде по 10 баксів - гуляйте коротше 😆
-
та це-то я знаю, але провернути такого масштабу аферу без сприяння владних структур неможливо
-
Тут просто отримати дозвіл для перевіреного забудовника це ціла епопея, не кажучи вже про якусь одноденну компанію 😁 Думаю, що причини наступні: 1. Прозора звітність 2. Є в кого "спитати" за податки 3. Люди просто бояться втратити все, що було здобуто/побудовано роками, бо немає кому "занести". Але як показує практика, коли наші люди починаються тестувати ліміти системи, то є дуже багато прогалин, які важко було передбачити без емпіричних знань.
-
vancouversun.com/news/local-news/accused-mastermind-of-b-c-s-biggest-real-estate-fraud-has-avoided-standing-trial-for-past-14-years
-
Хіба це не синоніми?😁