Українська Манітоба
-
Доречі моїм батькам гроші по кидку на зп так і не повернули. Employment standards branch завершили розслідування, виписала роботодавцю ордер, потім так як грошей не отримали подали до суду і до колекторів. 4 місяць і каже кинутих так багато а зібрали ми так мало що чек кожному буде по 10 баксів - гуляйте коротше 😆
-
та це-то я знаю, але провернути такого масштабу аферу без сприяння владних структур неможливо
-
Тут просто отримати дозвіл для перевіреного забудовника це ціла епопея, не кажучи вже про якусь одноденну компанію 😁 Думаю, що причини наступні: 1. Прозора звітність 2. Є в кого "спитати" за податки 3. Люди просто бояться втратити все, що було здобуто/побудовано роками, бо немає кому "занести". Але як показує практика, коли наші люди починаються тестувати ліміти системи, то є дуже багато прогалин, які важко було передбачити без емпіричних знань.
-
vancouversun.com/news/local-news/accused-mastermind-of-b-c-s-biggest-real-estate-fraud-has-avoided-standing-trial-for-past-14-years
-
Хіба це не синоніми?😁
-
😱 Нити не дають
-
Вони просять вас надати перелічені документи
-
Зрозумів Тобто нити можуть всі, ура Тобто я можу бухтіти далі
-
Тут треба внести коректив . Тому що люди можуть думати (як я раніше) , що «купити за кеш» це означає фізичні гроші , які ви віддаєте при купівлі . Так ось , купити за кеш у Канаді нічого не можна , якщо воно дороге. В мене не прийняли 35к$ кешу , тому що це дохеріща грошей , дохеріща . Тільки чек . «Купити за кеш» у Канаді означає , не брати кредит /лізінг/ху*зінг, а віддати всі кошти відразу . Але не фізично , на чеку зазвичай 😁
-
-
"Вставити 5 копійок", "Поцупити" 😂