Українська Манітоба
-
Будьласка не треба так порівнювати. Я не хочу казати якійсь порівняльні речі погані чи гарні з моєї сторони але як людина яка жила у Харкові як на мене це речі котрі просто не порівнюються.
-
Вставляння монеток у візочки в супермаркетах мене теж вибішувало, аж поки нарешті «до чєго дошол прогрєс» і в Вінніпезі в продуктових не роздуплилися і не зробили click and collect, тепер можна взагалі в магазини не заходити )) Про деякі моменти «як з минулого століття» я цілком згодна. Мені особисто ці моменти якість життя майже не псують, але комусь то важливо, ну і ок :)
-
А ми, доречі, вже облазили пішки півміста і нам подобається Вінніпег. Так, бувають моменти наче з минулого століття, які викликають здивування, типу візочка у супермаркеті у який треба вставляти монетку долар і навіть є цьоця з сумкою яка ціх монеток наміняє, але це викликає посмішку чи, іноді, трохи дратування, а не те що прям омг капець. Ми до війни були майже по всій Україні, була у нас така тема щоб подорожувати своєю країною, як раз останні 2 роки. То ми зійшлися на думці, що якщо треба порівняти Вінніпег з якимось українським містом то більше за все схоже на Харків. Мотивами, звісно, але всеж-таки. Особливо схожі деякі вулиці у центрах міст, стиль реставрації, стиль поєднання історічних будівель з сучасними, а ще широкі проспекти.
-
Розумію тому попередив. Там якась дуже сумна історія з перепродажем. Чуваки типу купили і почали керувати, накерували а потім виявилося що в них немає грошей на купівлю. Ну бізнес повернувся попереднім власникам і от таке трапилося
-
Затримка зарплати - це просто недопустимо. Може, користуються тим, що українці в них працюють. Навіть затримка на день - це вже недобрий сигнал. Усі роботодавці в Канаді знають, що багато хто має чіткі дати платежів і люди залежні від зарплати. Тому якщо допускають затримку зарплати, то це трохи недобре.
-
Знаходиться біля RPC Polytech
-
А ну і чому шукають людей - у зв’язку з новим великим контрактом розширюють виробництво
-
Про роботу. Розпишу чесно як є: Коротше є маленька компанія шиють здебільшого спецодяг, потрібні щвеї, Там працюють моя мама і теща. Платять спочатку 13,5 потім 15 в годину. Плюси - працюють здебільшого люди з України, для старту буде легше тих у кого немає мови. Батьки власниці бізнесу також з України але вона народилася тут і Українську знає дуже поверхнево. У Вінніпезі, можна їздити автобусом. Дуже дружнє оточення. Робота з 7:30 до 4. Мінуси у компанії була невдала спроба перепродажу і через це там якійсь фінансові проблеми я так розумію. Коротше затримали зп але кажуть що все буде ок. Є довгострокові контракти в оборонному секторі (військовий одяг). Ще мінус немає бенефітів. Коротше розказав по чесному що знаю і якщо цікаво то звертайтеся надам контакти.
-
Спасибі . Надіюсь я знайду вирішення найближчим часом )
-
Доречі непогана ідея ) спасибі) бо вже все передумала як знайти спілкування з носієм англ мови) все мріяла вивчити і от такий шанс . І нажаль на роботі мене не оточує мова. Розстроїлась
-
Тут Вчителювання, як в принципі і всі інші тип робіт, поважаються
-
Ахах. Класне рішення . Тільки поки це не для мене 😢