Українська Манітоба
-
Розкажу, як скучно ми живемо тут, у Манітобі. Дівчина у ФБ спитала, чи варто змінювати прізвище при одруженні. Ось одна із відповідей. Я була сильно вражена. Знаєте як класно жінкам, які змінили прізвище, а потім доля занесла їх у Квебек? Квебек не визнає зміну прізвища. І от у людили паспорт і ворк перміт на одне прізвище (післяшлюбне), а права, мед страховка і все інше на інше (на дівоче). Податкова декларація федеральна на одне прізвище, а провінційна на інше. Без пляшки не розібратися 😁😁
-
Фото от Ivan Horban
-
Ще краще тим у кого прізвище закінчується з родовим відмінком. Їм постійно приходиться доводити що вони одна сімʼя;-))) і при народженні дитини тут вибирати чи буде дівчинка мати закінчення на "ий" як Оксана Зеленський, або хлопчик на "а" як Андрійко Зеленська
-
Ідеальне, найкраще літо, ще два місяці дощу і там вже сніг, я дуже щаслива і хочу, щоб така погода була завжди)
-
Здам квартиру в саблет терміново, біля Assiniboine park, 1 bedroom, $1,032, hydro і тепло включено, кондиціонеру немає, паркінг відкритий $35. Фото будуть пізніше, поки пишіть, якщо вам от прям вже щас щось треба, домовимось про перегляд :) Район спокійний і затишний, інфраструктура 5/5, близько поло парк. З радістю залишу більшість меблів за супер-дешево :)
-
Шановне товариство, маю питання. Я в суботу мала аналіз крові з вени в dynacare . Після того повністю синя рука і болить. Якщо я пропустила на роботі день ( мої пропущені дні не оплачуються) бо моя робота як раз пов'язана з навантаженням на руки. Чи можу я якось отримати компенсацію за той день?
-
А від кого ви хочете компенсацію отримати? Від dynacare? Думаю що це нереально. Але може хто знає краще.
-
Детейлінг салону дорожче напевно😁
-
Driver, when he got a ticket: Shit!