Українська Манітоба
-
Так і зробимо. Квитки будемо от от купляти
-
А буває таке, що інше бачив, подорожував багато, всю Європу обʼїздив, і хоба - норм себе почуваєш в селі-Вінніпезі? Нє, не може бути такого? Всі, хто тут щасливі серед іммігрантів - то люті необізнані селюки, які світа білого не бачили і приїхали з якогось Зажопінску?
-
В них є сезонний буфет , люди кажуть- найкраще що є у вініпегу .
-
Ви на буфет там потрапили ?
-
Це все зрозуміло, на жаль - тут така дійсність . Зміниться воно напевно, ніколи . Так історічески сложилося 🤌😅 Так що будувати плани, якщо жити так нема бажання- ну і чемодан - аеропорт .
-
Да.
-
І сервіс , нажаль, буде гімно . Якщо є з чим порівняти . Коли сплачуєш шалені гроші, хочаб очікуеш малесенький чмок у дупу . Але ні , тут чайові , тут пішов нахер
-
В мене зараз сестра поїхала в Іспанію,2 дорослих+дитина квитки,готель і олл ін клюзів 1600 евро.а тут я в Торонто на 3 дні за 3000.
-
Ділюсь враженнями та підказками куди піти у «скучному» Вінніпезі. Вчора ми з колегами ходили на кінні перегони в Assiniboia Downs. Дуже гарно провели час. Можна робити ставки, навіть 2 дол., це дуже весело. Є місця де купити поїсти, типу кафешок, і випити пива/вина. Одразу скажу, що то не лакшері кінні перегони, як у фільмі Красотка з Джулією Робертс 😂 де вони всі в капелюхах та білих рукавичках (бо може я спочатку так і думала 🫣, дякую Анні, що підказала що то не так). Короче, всім раджу для різноманіття свого скучного життя сходити туди. Я була на такому перший раз, і мабуть піду ще :) Там бачила і день народження та інші івенти святкують.
-
Вітаю,підкажіть будь ласка чи хтось із чоловіків від 18-60 хто не знятий із обліку в Україні подавав документи на виготовлення закордонного паспорту після 18 червня?
-
Дякую Подивимось, може єнот лакі, і все вийде
-
Ви ж просто про якусь уявну людину кажете , чи звідки ви знайте про мій плейстешен та витрати 😀
-
Зараз в Іспанії по 120 євриків візит продають 😁
-
А ще краще в Quebec City. Дешево і відчуття як в Європі
-
В Торонто, імхо, нема шо робити. Зганяйте в Оттаву, там музеї ❤️❤️❤️
-
Ось це ревью так ревью. Треба піти пожерти. Дякую 🫡
-
Канєшна про уявну! (відповідаю я, тримаючи однією рукою дверцю шафи, звідки випирають невпихуємі вже сукні та туфельки)
-
Не обов'язково 😊 просто можливо приїхали в кращі часи (кращі для Канади) та знайшли свою нішу (своє щастя). Тепер вже більшість щасливих ніш зайняті 😁
-
В Ізраїлі
-
Так, дуже смачне все. Бутерброди з червоної риби, шашлички з червоною рибою, купа фруктів. Креветки як коні, і багато. Це те що я їла ☺️ Але не знаю що то коштує, бо платив менеджер наш
22 Jan 2023, 08:02
161646/231263
4 minutes ago