Українська Манітоба
-
Запрошую поїхати в Steep Rock 🪨🌲🚘 Виїзд : 7 липня.Кому цікаво пишіть!
-
Та нічого страшного. Людина хоча б правду говорить. Чи ви думаєте тут багато людей, які тут кайфують?
-
Може, краще дочекатися ПР і тоді можна поїхати на три роки деінде і спробувати там? Навіщо палити мости? Знаю людей, які поїхали з Канади "геть і назавжди, ноги моєї тут не буде більше", а через рік чи два знову шукали шляхи, як попасти назад до Канади.
-
Я коли думала про круїз на Аляску, загуглила, і почитала що більшість людей на цих круїзах - це люди віком 50+, а то і 60+ )) І така «так, ну час у нас ще є, ще встигнемо в круїз зі своїми однолітками колись» 😂
-
Кажуть у даунтауні є місця по субсидії. Але ви певно скажете що то фу.
-
Так є причини , люди не сидять отак просто.
-
Я не про правду. Моє питання навіщо мучитись? Це ж уже не 2-3 місяці. Людина тут уже більше року. І все погано, все не те. То нащо ото все? Оце дивно
-
В любій країні, як і у Канаді, є люди яких цікавить лише бути там де вони є, і більше нікуди не їздити. У мене в Італії був колега по роботі, років 50-55, який ніколи не був у Римі. Сказав "навіщо воно мені"? Також наші інженери в Італії, окрім Іспанії, більше нікуди сильно не їздили, бо для них то і дорого, ну і "навіщо"? У відпуску в Іспанію, і все решта вдома є. Так і у канадців багатьох (але не в усіх), і в американців. Подивіться скільки $1 mln+ котеджів у Lake of the Woods- ось це канадців чи американці цікавить (там є котеджі у людей з Каліфорнії і тд), а десь кудись чомусь літати, не висипатись і тд- для цього є пенсія;-) на пенсії багато хто поїздить по світу, на круїзи виїде і тд. Бо потім є час, і вже немає сильно чим займатись. Це менталітет пересічного канадця
-
Ну то кажуть,кажуть що кур доять. Зрозумійте я вас не хочу образити,але ми більше року шукали саме субсидований садок щоб платити 200 в місяць,але так і не знайшли,мені байдуже центр то міста буде чи ні,але ми реально записались всюди в вейт листи і всюди лист очікування 2-3 роки.
-
Треба дзвонити і регулярно про себе нагадувати, я вам вже про це писав. Ми вже поміняли другий "субсидований" садок але це не впало з неба, дружина кожного дня кудись дзвонила і про себе нагадувала.
-
Зараз круїзний вік з кожним роком зменшується. Є наприклад молода круїзна компанія Virgin Voyages яка в першу чергу націлена на мілленіалів. Я там був вже на декількох круїзах, досить весело. Для мене це набагато кращій відпочинок, ніж попсові олінклюзіви 🙂. Ну і в цілому, по всім лініям середня демографія наближається до 40-50 років.
-
добре, які враження БЕЗ того, що лайнер потоне?)
-
так в літаку ж там вроді ймовірність майже 100% якщо він падає?)
-
Ні, тільки про Коста Конкордіа. Але гіпотетично це можливо
-
Ви часто чули про cruise crash?
-
дуже цікаво було б почути позитивний досвід тих, хто вже був в круїзі. в моїй карті світу це ти сидиш в плавучому приміщенні два місяці, тебе цілодобово укачує, з пейзажів бачиш море, море і море і плюс у тебе щосекунди 50% вірогідність смерті, якщо твоє приміщення раптом потоне і я не розумію, чому це так дорого коштує, які там враження, якщо все-таки не потоне
-
З часів Титаніку багато чого змінилося )
-
О, записала собі в нотатничок, дякую!
-
Дікаппріо так не думає )
-
Якщо вас укачує, то це звісно не для вас )). Але потонути круїзні лайнери просто так не можуть. Для цього по тим потрібно багато ракетних залпів випустити.
22 Jan 2023, 08:02
161715/230275
about a minute ago