Українська Манітоба
-
А я відповідаю що це моя фотка і якщо я її зробив, то я там був і мені цього достатньо 😅
-
Круіз не дорогий , я круізився по сімсот з носа за 7 ночей в кімнаті без вікон(європа)
-
Спільното, треба комусь декоративна слива? Квітне отак гарно, восени має розкішне червоне листя, влітку стоїть зелене безтолкове 😅 Грошів не треба, але викопати і транспортувати доведеться самостійно
-
Колись ще десь у 12му році був круїз з Венеції в Одесу(чисто літаком туди, назад потягом). І ціна там була якраз поряд з цим шо ви назвали. Я так хотів, але навіть таких грошей не було(
-
Продам фен Dyson з коробкою і насадками Продаю фен Dyson в чудовому робочому стані. Ніколи не підводив, але є дрібні зовнішні дефекти (маленькі подряпинки), які ніяк не впливають на його роботу. Продаю, бо переважно користувалася однією насадкою для сушки кучерявого волосся, а тепер зробила кератин і більше не потребую його. 😂 Ціна🔥Всі питання в особисті повідомлення.
-
@invisible_or you might love it😁 www.instagram.com/reel/C8RsR-xssnr/?igsh=NWcyYmZveWV5c3lh
-
Не потребую насадки для курчавого волосся!) я ж написала
-
Питання- де ви такий кератин зробили, що більше ніколи фену не потрібно?🤔
-
Просто цікаво де можна кератин зробити, щоб вже взагалі не було потрібно фену. Наскільки я знаю, кератин за кілька тижнів розходиться. Тому і хочу щоб секретом поділились;-)
-
Що вас бентежить?)
-
Але ж ви весь фен продаєте?
-
Аж очі мироточать) Я спочатку подумала, що це в Вінніпезі, але це не в Вінніпезі 😁
-
Кажуть, що лише морально тяжко вертатися з Європи до Канади 😅
-
Ну зараз 2024
-
Ну в мене ВП до 2025
-
Коли все ок із документами - то ніяких проблем
-
Народ,підкажіть, є тут такі хто виїздив до Європи на якийсь термін, а потім повернувся до Канади? (Родичів побачити) бо в них немає візи Чи були проблеми з поверненням?
-
Та не) в Європі я не хочу то точно
-
Ого. Пішов з роботи на Golf Day до Assiniboine Golf Club g.co/kgs/bCszCfq а тут 245 повідомлень. Про що?
-
Choose your fighter 🤣
22 Jan 2023, 08:02
161813/229618
3 minutes ago