Українська Манітоба
-
В мене племінник в Торонто , мріяв про Юкон, чисто романтика аля Джек Лондон. Потім трохи дізнавалися його батьки через якогось знайомого там. Кажуть, що там нема житла під здачу від слова зовсім. Рідкий птах туди залітає. На новачків дивляться з підозрою, розуміючи, що не сьогодні-завтра поїде і щось нечисте, якщо приїхав. Поки не поїхав. А хоча от зараз намагаюся згадати, може, то він про Нанавут мріяв, не буду брехати
-
Та то він так… романтика в голові. Коли ти поки зовсім вільний і навіть ще постійної дівчини нема, можна хоч Торонто, хоч Нанавут, потім на Луну пожити , і лише потім вже вирішувати, чого хоче раціо
-
Еммм, ізбушка баби Яги)
-
Ну тоді для нього нічого не зміниться))) лише романтика додасться , одні плюси
-
5 хв до даунтауна між іншим
-
Там безлімітні трейли з бек ярду в пропозиції. ))) Нескінченні дороги внікуди. Цікаво, мабуть, на пару днів туди. Здивувало, що неможна палити. Ще б сказали, що пити не можна і тоді взагалі не ясно, заради чого оце все ))
-
🗓️22:06 9:00pm-2:00am Ну що готові? Вже в цю суботу ‼️Відкриваємо сезон літніх вечірок 😍🏝️🔥І розпочинаємо з Гавайсько - Української вечірки 🎈🫶🏻 📍176 Fort st. Pyramid Cabaret 💵 Entry-15$ (Only cash) 💰Bar 🥃🍺🍹🍷-( Only cash) Line Up 🆙 🎧9:00-11:30 Dj Noise 🎧11:30-2:00 Dj Aleksandr Lunhu Запрошуємо вас на незабутню гавайсько-українську вечірку! Вечір буде сповнений яскравих емоцій, крутих латиноамериканських треків і, звичайно, улюблених українських пісень. Чекаємо хлопців у стильних гавайських сорочках 👚 , а дівчат - у гарних платтях 👗 Приєднуйтесь до нас для незабутнього вечора, де ми будемо танцювати, співати та насолоджуватися чудовою компанією.❤️🔥 Також ми повертаємо нашу рубрику “ШО НАШІ КАЖУТЬ?” Вже на цій вечірці. Відповідайте на цікаві та веселі запитання та ставайте зіркою вечора 😊
-
Всім привіт! Підкажіть, будь ласка. В кабінеті CRA висвічується сума, яку можна покласти на такс фрі сейвінг рахунок. Поясніть, будь ласка, що значить такс фрі? Якщо я ці кошти використаю в майбутньому для купівлі будинку, наприклад, то я не платитиму податок з цієї суми? Чи це щось інше? Щось я заплутався... Підкажіть, будь ласка, хто знає. Щиро дякую)