Українська Манітоба
-
Друзі Хочу спробувати outdoor movie або theatre Підкажіть де є, і як шукати розклад саме таких подій Поки не жарко хочу відвідати
-
So biased btw Так кажете якби місце скупчення *вставте представників будь якої групи* не може бути небезпечним А ось indigenous якісь іншолюди, їх треба боятись як вогню і уникати The gap is growing even bigger 😕
-
Я розумію, що деякі райони Downtown небезпечні для прогулянок, але Forks це точно не criminal place. З дитиною більше року вже туди ходимо гуляти через бродвей, прошлої зими кожен день гуляли від Осборн Віледж понад річкою. Доречі, дитячий майданчик там навіть має камери відеоспостереження. Саме приміщення Forks не супер подобається, але територія біля нього 👍
-
Дивлюся в ассінібоні є Сам чув якісь концерти позаду сітіхол 😡 Не можу в Гугл і нормально спитати Хочу с колою посидіти і кіно на повітрі глянути, або виставу 😢
-
Outdoor movie theatre останній по ходу в своєму роді є в Мордені.Нещодавно був там,прикольно звук кіно тобі в машині грає,на хвилю настроївся і слухаєш.Поняв чого канадці люблять траки.Матрас кинув і сидиш дивишся👍
-
Сьогодні обійшла всі поверхи бібліотеки Millennium. Нагорі там цікаве місце — можна роздрукувати на 3D принтері щось, є кімнати для звукозапису, машинка для вишивки, 2 швейні машинки (можна прийти і шити!!!), прилади для перекладу слайдів з фотоплівки в цифровий формат, відео касети в цифровий формат! Машини для трафарету і вироблення форм! Я в шоці.
-
Дякую, бачу Та ось дивлюся крім Ассінібон де є