Українська Манітоба
-
Дівчина шукає шось в сумці, хлопець втратив надію, шо вона таки знайде. Інша людина таксі чекає 🤷♂️ Все ок на фото
-
Слухай, ми всі іммігранти, ми всі реалізуєм свій дефіцит в спілкуванні як можемо 🙂
-
Я напроти мешкаю. Там часто якийсь двіж, ваша правда, але сьогодні з гучномовцем і спецефектами
-
Це звичайний день в Cityplace)
-
Хтось знає, що в City Place чи поруч відбувається? То поліція, то швидка, то хтось щось в гучномовець кричить, але дуже нерозбірливо. Чи там якийсь публічний захід, чи щось нехороше?
-
Доречі, мені цікаво. Я в 22 року волонтерила в Грузії і пару разів приходила допомогти нашим колегам збирати продуктові набори для біженців. І там був чувак, він дуже часто волонтерив саме з продуктовою допомогою, котрий жив до війни в росії але потім виїхав з дружиною, віддавши знайомим свій бізнес (наче, кафе). Він травив прикольні кулсторі про свого батю і його пригоди коли той до нього в гості приїжджав. Так от, цей чувак дууже-дуже хотів в Вінніпег попасти. Цікаво от, доїхав чи нє 🙃
-
Саме так
-
Дивляться переважно на оцінки саме з 12 класу.
-
Вам же треба показати 5 предметів в універ. Якщо наберуть тих 5 предметів за 12й клас, то ок. Якщо ні, то треба давати за 11й клас. Ну і якщо в універ досить засабмітити тільки оцінки за 5 предметів, то ж для закінчення школи треба набрати 30 академічних кредитів все одно, а це вже 9-12 клас.
-
Тю, ну поло парк це ж таж дира , що центр . Якщо б ти з транскони таке скинула , чи десь з south частини міста , тоді так . Було б вау . А так , поло парк - це дира . Там і зимку що не зупинка - то прітон. То перестрелка, то беар спрей, то ще якась херня