Українська Манітоба
-
Sorry my bad 😁Виправила:)
-
Мова? Це чисто інфраструктурна тема? Девопс типу?
-
Більш конкретно. Хочу зрозуміти може ми про різне
-
Чим ви займаєтесь якщо не секрет?
-
Ну тим хто не робив у цьому тим не зрозуміти , а тим хто робив і пояснювати не треба
-
У Торонто здається видають усім хто до закону подав. Вот тільки зрозуміти би, вони запит отримали на видачу у Вінніпезі, та просто не відповіли, чи не обробили запит тому і немає відповіді. Хто записувався на новий паспорт їм відповідали бачив, а от за отримання вже готових паспортів не знайшов повідомлень...
-
Я працював 2 проекти була справа (дві ft роботи), я знаю людей хто так робе/робив. Це не робота, це показуха, безвідповідальність
-
-
Моя точка зору - це лайно. Девелопер не буде норм працювати на 2х проектах. Це факт
-
Яка мова і що вони роблять? Інраструктурну міграцію? Якщо так то то це ок. Якщо розробку в межах продукту - я вважаю це лайно
-
Добрий вечір, Оксано, маю запис з сином в Торонто на виготовлення паспорта. Хвилююсь щоб все пройшло добре, можна до Вас написати розпитати як це все відбувається, чим летіли, чим доїжджати і ще купа питань?
-
Доречі не дуже розумію таємниці. Я навпаки люблю обмінюватися досвідом. Це круто
-
Як я і кажу - ми про інше. У вашому випадку це нормально робити декілька речей. У моєму - програмування, бекенд, суто технічна сторона, імплементація і сапорт проекту - це неприпустимо